Eiendomsutviklere / prosjektledere bolig- og næringseiendom i Oslo, Akershus og Buskerud

AF Eiendom har ansvaret for AFs utvikling av boliger og næringsbygg i egenregi. Egenregiprosjektene finner hovedsaklig sted i AFs kjernemarkeder i Østlandsområdet. Boligene søkes tilpasset kundene og markedsforholdene i de enkelte markedene. Eiendomsvirksomheten utvikler mange av prosjektene i samarbeid med større, seriøse aktører og har strenge krav til kvalitet. I tillegg har Eiendom fordelen av å ha tilgjengeligheten og kompetansen til egne produksjonsressurser i ryggen i et presset byggmarked.

AF Eiendom har kontoradresse på Helsfyr Atrium. Bildet viser AF sitt nye hovedkontor, som stod ferdig i 2010.

FirmaAF Eiendom
FylkeOslo
Søknadsfrist06.03.2015

AF Eiendom har store ambisjoner for sin virksomhet innen bolig- og næringseiendom og ønsker å styrke forretningsenheten med følgende stilling:

  • Eiendomsutvikler / prosjektleder Oslo, Akershus og Buskerud (Drammen)

AF Eiendom ivaretar byggherrerollen i egenregiprosjekter og har en klar målsetting om økt aktivitet fremover. Vi vil i samarbeid med sterke partnere og investorer gjennomføre utvikling av prosjekter med sterkt fokus på verdiskaping.

Vi søker etter ansvarsbevisste personer med relevant utdanning og erfaring fra bransjen. Også nyutdannede oppfordres til å søke stillingen som prosjektleder.

AF Eiendom har et godt arbeidsmiljø med spennende og varierte arbeidsoppgaver. Vi tilbyr konkurransedyktig lønn med bonusordning og mulighet til medeierskap i AF Gruppen gjennom egne aksjeprogram.

For ytterligere informasjon ta kontakt med Direktør Per Olav Berhardsen, 95773131 eller Rekrutteringsansvarlig Sif Løvdal, 45786585.

Søk stillingen her

Vis flere stillinger: