– Tanken er at jeg skal være bindeleddet mellom Skarpnes og boligprodusentenes/husbyggernes kjedekontorer, og jeg skal forsøke å ivareta ta dem på best mulig måte, sier Jan-Arne Lønseth. (Foto: Skarpnes)

Skarpnes styrker seg mot boligprodusentene

Distriktssjef i Skarpnes, Jan-Arne Lønseth, skal sørge for tettere oppfølgning mot boligprodusentene.

Lønseth har i over 20 år arbeidet som arkitekt.

– Fremover vil Skarpnes ha mer fokus på boligprodusentene. Vi ønsker å være en støttefunksjon blant annet på tekniske løsninger. Samtidig skal vi bli bedre til å se behovene deres, sier Lønseth i en melding fra selskapet.

Lønseth har mål om å bli et naturlig kontaktpunkt for de ulike kjedene.

– Tanken er at jeg skal være bindeleddet mellom Skarpnes og boligprodusentenes/husbyggernes kjedekontorer, og jeg skal forsøke å ivareta ta dem på best mulig måte, sier han.

– Vi føler det er viktig å kunne følge opp tekniske avdelinger og kjedeledelse. Dette vil vi nå ha mye større fokus på. Samtidig vil jeg være en rådgiver og sparringspartner på nye produkter og løsninger, sette fokus på forskrifter og holde kurs. Som produsent av tungt taktekke for norske forhold siden 1919 føler vi at vi har mye å tilføre både eksisterende og nye kunder. Medlemsbedriftene og salgskontorene til de enkelte kjedene vil fortsatt bli ivaretatt av de enkelte distriktssjefene som i dag, legger han til.

Lønseth vil samtidig fortsette i sin stilling som distriktssjef, hvor han er ansvarlig for Hedmark, Oppland, Akershus nord og Hallingdal. Med dette vil han samtidig overlate Sogn og Fjordane til sin kollega Morten Olsen i Bergen.