Ostnor Norge søker Distriktssjef i Sør Trøndelag, Møre og Romsdal som kan «ta grep» om VVS-bransjen.

Ostnor konsernet er Nordens ledende produsent av sanitærarmatur. Konsernet er ledende på teknikk, høy kvalitet, design og miljøvennlighet. I Norge selges og markedsføres konsernets sterke og veletablerte varemerker FM Mattsson og Mora Armatur av Ostnor Norge AS gjennom grossister og VVS kjeder. FM Mattsson skal være det ledende varemerke for blandebatterier i Norden. Mora Armatur er et premium varemerke med fokus på avansert design tilpasset moderne livsstil.

Konsernet har en årlig omsetning på over 1 milliard kroner og har ca. 550 ansatte. Produksjon og hovedkontor ligger i Mora i Sverige. Ostnor Norge AS har 14 ansatte og er nest største leverandør av sanitærarmatur i Norge, med målsetning om å bli størst.

FirmaOstnor Norge
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim, evt. Møre
Søknadsfristsnarest

I forbindelse med å styrke vår posisjon i Norge som «Rørleggerens valg», foretar vi noen mindre distrikts justeringer rundt i landet. Sør-Trøndelag, Møre og Romsdal er et av våre satsningsområder hvor vi søker en ny distriktssjef.

Er du en fremoverlent, salgsfokusert og målbevisst person som kan inngå i vårt salgsteam av engasjerte og velansette distriktssjefer, for å bidra til vår ambisiøse målsetning?

Arbeidsoppgaver:

I jobben kommer du til å besøke eksisterende og nye rørleggere, VVS-grossister, eiendomsutviklere, VVS-konsulenter og VVS forhandlere. Du skal utdanne ovennevnte grupper i våre produkter for å sikre solide produktkunnskaper og trygghet i salget. Deltakelse på messer og kundearrangementer, gjennomføre «kranskoler» med forhandlere og rørleggere, kunde- og prosjektoppfølgning, byggplassbesøk og reklamasjonsbesiktigelse vil også være en del av din travle hverdag. En del reising med overnatting må forventes. Ditt distrikt vil være: Sør-Trøndelag, Møre og Romsdal samt øvre del av Oppland og Hedmark.

Kvalifikasjoner:

Du har en teknisk bakgrunn som rørlegger med salgsinnsikt eller solid salgserfaring, gjerne erfaring fra VVS-bransjen, men en dokumentert salgserfaring.

Personlige egenskaper:

Din rolle som distriktssjef krever et stort engagement og strukturert arbeidssett. Du er utadvendt, mål- og resultatorientert, liker nye utfordringer og god til å skape langsiktige relasjoner. Din interesse for tekniske høykvalitetsprodukter gjør at du på et seriøst sett kan formidle vårt produktkonsept til våre kunder. Du kan bruke Office-pakken og komfortabel med CRM systemer. Fleksibel, selvstendig, serviceinnstilt er også viktige egenskaper. Glad i å være på landeveien, godt humør og gode «sosiale antenner».

Vi kan tilby:

Vi kan tilby en stimulerende, allsidig og varierende jobb med stort ansvar i en fremgangsrik organisasjon. Du vil få mye ansvar til å videreutvikle Ostnor’s markedsposisjon i regionen. Stor grad av selvstendighet «frihet under ansvar» og konkurransedyktige betingelser.

Stillingen er nyopprettet og skal besettes snarest mulig og etter avtale. Fortrinnsvis bosted: Møre og Romsdal eller Trondheim. Stillingen rapporterer til Salgssjef Arnt Erik Lindseth.

Vil du vite mer om stillingen er du velkommen til å kontakte Adm. direktør Geir Tangen Nerhus, mobil 915 13 998 eller Salgssjef Arnt Erik Lindseth, mobil 930 930 47

Mer informasjon om Ostnor kan du finne på www.ostnor.com, www.fmmattson.no, www.moraarmatur.no

Søknad «Mrk. Distriktssjef Sør Trøndelag, Møre og Romsdal» og CV sendes per mail til: marit.sandgren@ostnor.com

Vis flere stillinger: