Trainee

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Halvparten av de 6 300 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, omsetningen er på 21 milliarder (2013), og selskapet har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke.

Distrikt Nord er organisert under Veidekke Entreprenør AS, Region Anlegg. Virksomheten har sitt geografiske virkeområde i Nordland, Troms og Finnmark, samt Ny-Ålesund. Vi har avdelingskontorer i Bodø, Harstad og Hammerfest. Hammerfest Entreprenør AS og Veidekke Arctic AS er også en del av distriktet vårt. Distrikt Nord har prosjekter innenfor både bygg og anlegg, samt vei-vedlikehold. Veidekke har lange tradisjoner for bygg-/anlegg- og industrivirksomhet i Nord-Norge og har en omsetning på 700 MNOK med ca 200 ansatte.

FirmaVeidekke Entreprenør
FylkeFlere fylker
StedNord-Norge
Søknadsfrist01.02.2015

Om stillingen

Som trainee i Veidekke vil du få en god start på karrieren, samtidig som du får være med på å forme morgendagens samfunn.

Arbeidsoppgaver

Hva vil det si å bli trainee i Veidekke?

I Veidekke finner du et faglig sterkt miljø der du får utvikle deg i et kontinuerlig samarbeid med andre. Som trainee jobber du på eller for et av Veidekkes spennende prosjekter. Aktuelle oppgaver kan være driftsoppfølging, produksjonsplanlegging, kontrakt, HMS, økonomioppfølging, kalkulasjon, stikning og landmåling, innkjøp, kvalitetssikring og prosjekteringsledelse.

Du vil delta i fire samlinger der du møter andre traineer. Samlingene er en arena for læring, erfaringsutveksling og nettverksbygging. I tillegg legger vi til rette for din utvikling gjennom et obligatorisk kursprogram. Du vil også få en erfaren mentor som støtter og veileder deg underveis i traineeperioden.

Kvalifikasjoner

Er du nyutdannet sivilingeniør, høyskoleingeniør eller ha annen teknisk utdannelse på universitets- og høyskolenivå, kan du søke traineestilling hos oss. Som trainee er du fast ansatt og etter to år får du muligheter for videre utvikling i en ny stilling eller ny rolle.

Personlige egenskaper

Du trives når du jobber i team. Du tar initiativ og involverer de omkring deg, og du snakker godt med kolleger på alle nivåer. Samtidig er det viktig at du jobber serlvstendig og strukturert. Du ønsker å utvikle deg selv og Veidekke, og du liker oppgaver med dynamikk og variasjon. I Veidekke bygger vi hverandre. Sammen bygger vi fremtiden.

Vi tilbyr

Halvparten av medarbeiderne våre eier aksjer i selskapet. Vi mener det skaper engasjement og gjør oss til gode ambassadører. Når begynner hos oss vil du i tillegg til lønn, få aksjer. I tillegg får du hvert år tilbud om å kjøpe rabatterte akjser i selskapet. Dette er en veldig god spareordning.

Veidekke har gode pensjons- og forsikringsordninger og ansattegoder.

Høres dette spennende ut? Ta kontakt med HR-leder Marylen Sundfær, mobil 934 03 967, mail: marylen.sundfaer@veidekke.no. Vi ser frem til å høre fra deg og fortelle om vår arbeidsplass.

Søk her


Vis flere stillinger: