Sommerjobb i Statens vegvesen - 2015

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 7000 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen
FylkeHele landet
Søknadsfrist01.03.2015

Vil du ha sommerjobb i en etat som daglig løser viktige samfunnsoppgaver? Hvert år har rundt 250 studenter sommerjobb i Statens vegvesen – spredt over hele landet.

Størst sjanse for å få sommerjobb har du som studerer fag som er relevante for planlegging, bygging, drift og vedlikehold av veger.

Innholdet i sommerjobbene varierer fra år til år, avhengig av hvilke oppgaver som til enhver tid skal løses. Mange vil få oppgaver som er relevante for studiene, men vi kan ikke garantere at alle får det. Uansett gir en sommerjobb i Statens vegvesen erfaring fra en svært viktig aktør innen samferdsel og utbygging.

Les mer om sommerjobb i Statens vegvesen på www.vegvesen.no/sommerjobb

Send søknad innen 1. mars 2015.

Vi har som mål at alle skal ha fått svar innen midten av april. Søknader om sommerjobb behandles av ulike enheter i organisasjonen. Det konkrete tidspunktet for når du får svar, avhenger derfor av hvor i organisasjonen eller landet du har søkt om sommerjobb.

Spørsmål? Ring Statens vegvesen på telefon 02030.

Søk her

Vis flere stillinger: