Multiconsult søker Prosjektingeniør IKT

FirmaMulticonsult
FylkeOslo
Søknadsfrist31.01.2015

Multiconsult AS har for tiden en stor oppdragsmengde med mange spennende og prestisjepregede prosjekter, bl.a. kulturbyggene i Bjørvika med Deichmanske hovedbibliotek og Munch-museet, utbyggingen ved Universitetet i Ås, "Campus Ås" og kampflybasen på Ørlandet i Trøndelag.

For å imøtekomme behovet i disse og andre spennende prosjekter, søker vi etter en erfaren sivilingeniør, ingeniør eller tekniker innenfor fagområdet "IKT & Sikkerhet". Nyutdannede søkere vil også bli vurdert.

Arbeidssted vil være ved hovedkontoret på Skøyen i Oslo, og stillingen vil inngå i elektroseksjonen som idag teller ca. 25 motiverte medarbeidere. Elektroseksjonen er en del av avdeling "Bygg og Eiendom" som også omfatter prosjektadministrasjon, konstruksjonsfag og VVS-teknikk.

Stillingsbeskrivelse

Arbeidsoppgavene vil være rådgivning, prosjektering og oppfølging av elektrotekniske installasjoner.

Avhengig av bakgrunn, erfaring og egnethet, vil du bli tildelt oppgaver som disiplinansvarlig, oppdragsleder og oppdragsansvarlig.

I alle større flerfaglige oppdrag etablerer vi prosjektkontor hvor medarbeidere med ulik faglig bakgrunn løser oppgavene i tett samarbeid.

Vi benytter de mest moderne metoder og hjelpemidler i vårt arbeid. Våre medarbeidere kombinerer bred faglig kunnskap med spisskompetanse, og vi tilstreber å holde oss helt i front av den teknologiske utviklingen.

Arbeidsspråket er norsk, og du må beherske norsk skriftlig og muntlig flytende, samt inneha gode kunnskaper i engelsk skriftlig og muntlig.

Vi deltar i prosjekter over hele landet og jobber tett med våre øvrige regioner.

NB: Innkomne søknader vil bli behandlet fortløpende!

Vi søker en sivilingeniør, ingeniør (Master- eller Bachelorgrad) eller tekniker med noen års erfaring fra prosjektering og bygging av teletekniske installasjoner.

Ønskede personlige egenskaper vil være:

- Interessert og kreativ

- Initiativrik

- Selvstendig

- Ansvarsbevisst

- Like tekniske utfordringer

- Løsningsorientert

- Resultatorientert

- Ryddig

- God samarbeidsevne

- God til å kommunisere med kolleger og kunder

- God formuleringsevne

Søk stilling

Vis flere stillinger: