Byggeleder og Kontrolling./Assisterende byggeleder

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 6500 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region sør
FylkeVest-Agder
StedFlekkefjord
Søknadsfrist08.05.2014

I Statens vegvesen Region sør er det ledig to stillinger med kontorsted Flekkefjord. To av våre dyktige medarbeidere går over til andre oppgaver i vegvesenet, og vi søker derfor etter byggeleder og kontrollingeniør/assisterende byggeleder. Stillingene er organisert i vegavdeling Vest Agder, prosjekt drift og vedlikehold.

Statens vegvesen drifter 2300 km riks- og fylkesveger i Vest-Agder. Vegnettet er inndelt i 5 driftskontrakter/OPS-kontrakter, og mange fagkontrakter. Teamet som jobber innen fagområdet er 14 engasjerte medarbeidere, og omsetter årlig for 400 millioner kroner.

Som byggeleder får du ansvar for vegvesenets oppfølging av driftskontrakt Flekkefjord. Driftskontrakten er en 5 års kontrakt som omfatter sommer- og vinterdrift av 65 mil riks- og fylkesveg. Årlig utføres arbeid for 50 mill. Hovedoppgaven er å følge opp at entreprenør leverer det som avtalt i kontrakten og å følge opp økonomi og HMS. Andre oppgaver vil være å ha oversikt over behov for vedlikeholdstiltak i området, og gjennomføring av disse.

Som kontrollingeniør vil du være byggeleders forlengede arm i teknisk oppfølging av driftskontraktene. Arbeidsoppgavene er kontroll av driften samt å bistå ved oppfølging av vedlikeholdsoppgaver. Nyutdannede ingeniører oppfordres til å søke denne stillingen.

De som tilsettes, vil også bli involvert i andre prosjekt i området, og stillingene innebærer kontakt med kommuner, grunneiere og trafikanter. Statens vegvesen har mange og dyktige fagfolk innen ulike fagfelt som kan bistå etter behov.

Kvalifikasjonskrav:

  • Utdanning fra universitet eller høgskole, min. 3 år. Omfattende og relevant erfaring innenfor de aktuelle fagområdene kan kompensere for manglende formell utdanning.
  • Du må ha førerkort kl. B
  • Vi søker utadvendte og initiativrike personer med gode samarbeidsevner. Stillingene vil ha en utadrettet rolle, og god skriftlig og muntlig kommunikasjonsevne er viktig.
  • Erfaring i bruk av IT som arbeidsverktøy. Driftskontraktene har eget elektronisk oppfølgingssystem.
  • Vi ønsker at du har interesse for drift og vedlikehold av veg. God relevant erfaring vil bli vektlagt.
  • Dersom du har tatt hele eller deler av utdanningen din i utlandet, anbefaler vi at den godkjennes av NOKUT (www.nokut.no).

Vi kan tilby:

  • Et godt sted å jobbe med mange hyggelige og svært dyktige kolleger
  • Utfordrende arbeidsoppgaver
  • Gode faglige og personlige utviklingsmuligheter i en stor og landsdekkende organisasjon
  • Fleksibel arbeidstid og gode velferdsordninger
  • Medlemskap med gunstige pensjons- og lånerettigheter i Statens Pensjonskasse

Lønn fastsettes i henhold til Statens vegvesens lønnspolitikk.

Nærmere opplysninger om stillingene kan fås ved henvendelse til prosjektleder Tor Alf Høye, tlf. 90 78 51 91.

Statens vegvesen er opptatt av mangfold, og vi oppfordrer derfor alle som er kvalifisert til å søke hos oss uansett alder, kjønn, funksjonshemming, nasjonal, geografisk eller etnisk bakgrunn. Som en IA-virksomhet vil arbeidsforholdene bli lagt til rette for medarbeidere med nedsatt funksjonsevne.

Søk via link på denne siden

Vis flere stillinger: