Ing/Siv.ing/Master Vann- og miljøteknikk

Asplan Viak er et av landets største rådgivende ingeniør- og arkitektfirmaer. Selskapet tilbyr tverrfaglig rådgivning og analyser for offentlig og privat virksomhet. Asplan Viak AS eies av Stiftelsen Asplan og har ca 800 ansatte ved 25 kontorer i Norge. Selskapet er organisert i 5 divisjoner – Plan og Analyse, Arkitektur og Landskap, Bygg og Installasjoner, Samferdsel Infrastruktur, Vann og Miljø. Asplan Viak satser tungt på egne kjerneverdier: Kvalitet, respekt, smarte løsninger og samfunnsengasjement.

FirmaAsplan Viak
FylkeAkershus
StedJessheim
Søknadsfrist02.05.2014

Til vårt nylig etablerte kontor på Jessheim søker vi kandidater til utredning, prosjektering og byggeledelse innenfor vann og miljøteknikk. Kontoret består i dag av tre erfarne medarbeidere innen fagområdet, og vi ønsker å styrke bemanningen ytterligere i en region i sterk utvikling.

Vann- og miljødivisjonen i Asplan Viak har over 150 rådgivere, hvorav rundt 60 holder til på Østlandet. Du blir en del av et stort VA-miljø og vil jobbe på tvers av mange kontorer og fagområder. Vi jobber på alle plannivåer fra overordnet planlegging til prosjektering og byggeledelse innenfor vannmiljø, vannforsyning, avløpshåndtering, overvann, avfall, hydrogeologi etc. Det er gode muligheter til å lede spennende prosjekter og for å velge retning innefor fagfeltet.

Kvalifikasjoner

Vi søker primært etter personer med utdanning fra universitet eller høyskole, som har minimum 5 – 10 års relevant yrkeserfaring fra VA-faget, men nyutdannede kan også søke. Du må ha gode kunnskaper i norsk skriftlig og muntlig. Du har god markedskontakt og samarbeider godt med kunder.

Vi tilbyr

• Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver

• Et godt sosialt og tverrfaglig miljø med stort nettverk

• Konkurransedyktige lønns- og arbeidsbetingelser

• Gode pensjons- og forsikringsordninger

• Studieturer, idrettslag og ulike sosiale arrangementer

• Fleksibel arbeidstid

Søknad med CV, vitnemål og eventuelle atttester sendes via linken Send søknad på denne siden

Kontaktpersoner: Kristian Boisen Rustad

mob: +47 41 93 32 95



Vis flere stillinger: