Den årlige skatte- og avgiftsdagen

StedOslo, Norge
ArrangørNE kunnskap
Fra02.04.2014
Til02.04.2014
TidspunktOnsdag kl 9.00 - 16.00

For åttende år på rad har NE kunnskap og PwC ved partner Lars Helge Aasen og partner Trond Ingebrigtsen gleden av å kunne invitere aktørene i eiendomsbransjen til Den årlige skatte- og avgiftsdagen for fast eiendom.

Det vil på skatteområdet særlig bli fokusert på de nye rentebegrensingsreglene og hvordan du forholder deg til disse.

Skatt Øst er også invitert til å redegjøre for deres fokusområder for eiendom og MVA for 2014 Skatte- og avgiftsregimet for næringseiendom representerer stadig et krevende fagfelt, som aktørene i eiendomsbransjen må forholde seg aktivt til – i forhold til både dokumentasjons- og kostnadsomfang. Regler og praksis utfyller hverandre, og det er mye å vinne ved å innhente de beste råd og anbefalinger for egen virksomhet.

Denne gangen er Skatt Øst invitert til å redegjøre for sine synspunkter på aktuelle utfordringer for eiendomsbransjen, hvor bl.a. seniorskattejurist Siri Larsen vil snakke om Skatteetatens fokusområder for eiendom og MVA i 2014.

Målgrupper for konferansen er eiendomsbesittere, revisorer, regnskapsførere, finans- og økonomidirektører, investorer, utbyggere, forvaltere av næringseiendom, meglere, advokater og andre rådgivere innen næringseiendom.

Program og påmelding