Fem ansatte med Jan Erik Rasmussen i sentrum er klar med CF-service til proffkundene i Oslo-området.

Carlsen Fritzøe åpner proffsenter i Oslo

20. mars kl. 11.00 åpnes dørene til det nye proffsenteret til Carlsen Fritzøe Handel i Strømsveien 314 mellom Alnabru og Furuset.

Vis a vis IKEA er det innredet 1.100 kvm lager og butikk.

– Vi kommer til å ha åpent fra kl. 06.00 hver ukedag. Jeg tror vi er alene om det, sier daglig leder Jan Erik Rasmussen i CF Akershus.

Med etableringen i Oslo nord tar CF-kjeden et stort skritt ut over det området de til nå har hatt aktivitet i. Nylig åpnet de nytt proffsenter i Tønsberg og har dermed 14 byggevarehus fra Søgne i sør til Kongsberg og Drammen i nord. I tillegg eier CF elementfabrikken 1-2-Tre på Svinevoll i Vestfold.

Proffsenteret i Oslo blir den 15. avdelingen til CF. Etter påske settes spaden i jorden for en ny CF-avdeling ved bilbyen på Jessheim.

– Strategien til CF Handel AS er å vokse langs aksen E18, og med en viss geografisk nærhet. Vi er etablert i Drammen, og neste skritt er da naturlig å se på Oslo markedet.

Med etablering på Alnabru og en distribusjonsenhet på Jessheim har vi tro på at vi kan ta en bit av Oslo markedet, sier styreleder Thomas Beck i Carlsen Fritzøe Handel.

Jan Erik Rasmussen har solid bakgrunn fra byggevarebransjen, de siste 20 årene i Optimera. Han var gründer, deleier og daglig leder av Montér Jessheim før overgangen til CF-kjeden.

– I Strømsveien får vi et lite, men effektivt proffsenter med fem ansatte der håndverkerne kjører inn i anlegget, henter varer og kjører ut igjen. Vi skal ha Oslos beste priser på nøkkelprodukter, og proffkundene skal oppleve hyggelige folk og tett oppfølging, kort sagt den velkjente CF-servicen. I tillegg til å være et proffsenter og hentelager blir det etablert en egen prosjektavdeling i lokalene på Alnabru. Her vil vi spesialisere oss på direkteleveranser, sier Jan Erik Rasmussen.

– Alle kunder som registrerer seg i åpningsukene, får en Helly Hansen-jakke til 2000 kroner, legger han til.