Nye Harmony eXLhoist skal ifølge leverandøren være en brukervennlig fjernkontroll for kraner og heiser.

Introduserer ny fjernkontroll for kraner og heiser

Nå introduserer Schneider Electric Harmony eXLhoist, en brukervennlig fjernkontroll for kraner og heiser. Drift med kun én hånd og økt driftssikkerhet er noen av fordelene med den nye fjernkontrollen.

Schneider Electric, lanserer nå den nye trådløse fjernkontrollen, Harmony eXLhoist, på det norske markedet

─ Ved å kombinere ergonomisk design, lang batteritid og en trådløs SIL3-nødstopp gjør Harmony eXLhoist fjernstyring av kraner til en intuitiv og sikker opplevelse, forteller Daniel da Silva, produktsjef Schneider Electric. Sikkerheten blir dermed høyere for både operatør og maskin.

Intuitiv drift

Harmony eXLhoists ergonomiske design gir brukeren maksimal komfort. Knappenes plassering bidrar dessuten til enkel styring med kun én hånd. Slik mestrer operatøren kompleks manøvrering ved ganske enkelt å bevege tommelen, og kan dermed rette all oppmerksomhet mot lasten.

En trådløs SIL3-sertifisert nødstopp, som er plassert ved foten av styreenheten, er lett å nå for operatøren. I tillegg omfatter Harmony eXLhoist et SIL1-vern mot ufrivillig bruk og tilfredsstiller dermed de nye standardene for funksjonssikkerhet som gjelder trådløse fjernkontroller.

God batterieffektivitet

Den estimerte ladetiden for Harmony eXLhoist er bare 15 minutter, hvilket er minimalt sammenlignet med den gjennomsnittlige ladetiden til lignende fjernkontroller på markedet, som ligger på rundt tre timer. Dette, kombinert med batteriets lange operasjonstid, på opp til 30 timer, gjør det mulig å bruke Harmoni eXLhoist i enhver situasjon. Med opp til fem års batterilevetid, har eXLhoist dobbelt så lang levetid som konkurrerende produkter, noe som er enestående.

Bruken av den internasjonale 2 Ghz-frekvensen gir fjernkontrollen global kompatibilitet og universell beskyttelse mot interferens. Den er i stand til å styre opp til 50 trådløse enheter samtidig.