Daglig Leder

Florvaag Hus As er 100 % eiet av Optimera som er Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med 95 utsalgssteder, 2000 ansatte og nærmere 7 milliarder i omsetning. Virksomheten innbefatter Optimera Proff, Optimera Handel, Optimera Byggsystemer og kjedene Montér, Trend og BYGGI. Florvaag Hus er en del av divisjon Byggsystemer, og er lokalisert i Bergen.

FirmaFlorvaag Hus AS
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist06.02.2014

Vi søker en daglig leder som lar seg inspirere av høye ambisjoner og spennende utfordringer!

Florvaag Hus AS satser videre i Bergen. Sammen med våre eiere skal vi utvikle og bygge boliger som 'sprenger grenser', både for utbyggere og boligeiere. Vi søker en daglig leder som lar seg inspirere av ambisjonene og utfordringen.

Florvaag Hus AS utvikler boligprosjekter sammen med Florvåg Bruk Bolig AS og bygger for private kunder og utbyggere i Bergen og omegn. Selskapet er i en spennende utviklings- og vekstfase der målene er ambisiøse. Sammen med våre eiere og markedet skal vi utvikle og bygge fremtidens boliger både hva utforming og byggemetode angår. Vi søker derfor en daglig leder som lar seg inspirere av høye ambisjoner og spennende utfordringer.

Om stillingen:

Som daglig leder vil du gå rett inn i en organisasjon med erfarne medarbeidere, spennende prosjekter og ambisiøse eiere. Florvaag Hus AS skal utvikles videre og du vil være sentral i utformingen av konkrete konsepter og strategier for selskapet og ansvarlig for å realisere disse. Du vil rapportere til direktør i Optimera Byggsystemer, som er styreformann i selskapet.

Stillingen utfordrer dine kreative så vel som strukturelle egenskaper, og for å lykkes må du evne å se forretningsmuligheter både i utvikling og drift.

Bakgrunn:

Du har god bransjeforståelse og står støtt faglig:

  • Sivilingeniør/ingeniør innen bygg
  • Ledererfaring fra byggebransjen
  • God byggteknisk kompetanse innen trehusbygging
  • God kunnskap om prosjektledelse/ prosjektøkonomi (kalkulasjon/ byggregnskap)
  • God kjennskap til relevante lover og forskrifter på området
  • God kontraktsforståelse (NS kontrakter / boligkontrakter)
  • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne

Egenskaper:

Du er;

  • kreativ og strukturert,
  • analystisk og målrettet,
  • har god gjennomføringsevne,
  • god kremmerånd, og er en
  • god leder og lagbygger

Annet:

Vi ser for oss at du enten er ambisiøs 'upcoming' i bransjen, eller at du er mer erfaren på dette nivået (mentor) og ønsker å være med på et spennende løft for Florvaag Bygg. Vi ønsker også å vurdere søkere som til tross for manglende formell bakgrunn, føler de er kvalifisert for jobben.

Muligheter:

Dette er en stilling der den rette personen vil ha store muligheter for å sette sitt 'preg' på selskapet. Det er betydlige ressurser bak satsningen, og dette er også en arena for utvikling innenfor et stort markedsledende byggevarekonsern.

Betingelser:

Det tilbys konkurransedyktige betingelser.

For ytterligere informasjon kan du kontakte rådgiver Trond Iversen på tlf 950 36 752, eller Direktør Stene T Bergsløkken i Optimera Byggsystemer på tlf 917 87 830.

Skriftlig søknad med CV sendes innen 6. februar 2014 til stene.bergslokken@optimera.no. Alle henvendelser vil bli konfidensielt behandlet.

Vis flere stillinger: