Ingeniør Byggeteknikk

Rambøll er en ledende internasjonal rådgivervirksomhet innen plan, arkitektur og teknikk. Vi er opptatt av å skape inspirerende og bærekraftige løsninger med rom for vekst og utvikling til beste for kunden, sluttbrukeren og samfunnet som helhet.

Vi erkjenner at det er medarbeidernes kreativitet, innsikt og integritet som skaper de gode og inspirerende løsningene. Derfor ønsker vi individuelle forskjeller velkommen og legger til rette for et godt samarbeid mellom talentene. Våre medarbeidere utvises tillit og tildeles ansvar.


FirmaRambøll Norge
FylkeNordland
StedNarvik
Søknadsfrist15.01.2014

Vårt kontor i Narvik teller 14 medarbeidere - fordelt på seksjoner i Narvik, Harstad og Bardu. Kontoret er tverrfaglig. I tillegg til byggeteknikk og VVS leverer vi tjenester innenfor fagfeltene arealplanlegging, prosjekt- og byggeledelse, miljøteknikk, forretningsutvikling og offentlige virkemidler samt modellering og usikkerhetsvurderinger i Excel.

Ønskede kvalifikasjoner er høyere utdannelse innen byggeteknikk med prosjekteringserfaring.


Vi kan tilby

  • en spennende arbeidsplass med varierte arbeidsoppgaver
  • et godt arbeidsmiljø
  • moderne lokaler
  • moderne IT-utstyr og programvare
  • konkurransedyktige betingelser
  • målrettet kompetanseoppbygging gjennom deltakelse i Rambøll Academy som tilbyr kurs innen både prosjekt-/oppdragsledelse og rene fagkurs


Synes du Rambøll kan være et godt valg for deg i dag eller i fremtiden ber vi om at du sender inn søknad med CV, vitnemål og attester.

Ta gjerne kontakt med oss for spørsmål eller avtale om en uformell samtale.


Kontaktperson

Hilde Otneim Telefon +47 920 47 037


Søk stilling

Vis flere stillinger: