Daglig leder Betonmast Trøndelag

Betonmast Trøndelag vil få over 450 MNOK i omsetning og 160 medarbeidere og blir en betydelig lokal aktør i Midt-Norge.

Betonmast AS er et solid entreprenørselskap i sterk vekst. I 2012 doblet konsernet omsetningen for andre året på rad, til over 2 MRD NOK. Forventet omsetning for 2013 er 2,5 MRD NOK. Konsernet har over 800 medarbeidere i 15 selskaper lokalisert i store deler av Sør-Norge samt i Sverige.

FirmaBetonmast Trøndelag
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist09.01.2014

Kan du skape gode resultater i et spennende entreprenørmarked? Betonmast søker resultatorientert daglig leder til Betonmast Trøndelag.

Som en av Norges største entreprenører ønsker Betonmast å spisse vår satsing i Trøndelagsregionen. Vi har derfor besluttet å slå sammen våre datterselskaper Team-Bygg og Primahus Entreprenør til Betonmast Trøndelag. Er du den rette personen til å lede denne satsingen?

Som daglig leder vil du få store muligheter til påvirkning og personlig utvikling i en bedrift preget av vekst, soliditet, gode resultater, høy kompetanse, engasjement og en sterk vinnerkultur.

Viktigste kvalifikasjoner:

  •  Ingeniør eller sivilingeniør
  •  Bred bransjeerfaring og stort nettverk
  •  Proaktiv og resultatorientert

Vi tilbyr medeierskap og konkurransedyktige betingelser.

Ønsker du mer informasjon eller en uforpliktende samtale om stillingen, ta gjerne kontakt med rådgiver Wendy Skjellnan på mobil 915 93 171, eller Peter Sandrup, viseadm. dir. i Betonmast på mobil 915 88 645.

Søknad med CV sendes til cv@skjellnan.no innen 9. januar 2014. For øvrige stillinger, se betonmast.no.

Vis flere stillinger: