VestlandsHus årets Gasellevinner i Troms

VestlandsHus Troms på Finnsnes er årets Gasellevinner i Troms. Dermed stikker VestlandsHus av med en fylkesseier i den gjeve konkurransen for andre år på rad. I fjor ble nemlig Vestkyst Bygg vest for Bergen Gasellevinner i Hordaland.

Også Vestkyst Bygg er med i VestlandsHus-kjeden. Derfor har de grunn til å feire på hovedkontoret i Ålesund i dag. Ferdighuskjeden er liten i landsmålestokk, men har opplevd markert vekst også utenfor Vestlandet de siste årene.

- Kåringene betyr vel at vi har gjort noe riktig, sier en stolt daglig leder Dagfinn Helsem i VestlandsHus i Ålesund. Kjeden har forhandlere landet rundt, men har en sterk base på Vestlandet.

Det er Dagens Næringsliv i Oslo som står bak Gasellekåringene i Norge. En gaselle er en bedrift som minst har doblet omsetningen over fire år, og som samtidig vokser sunt og bærekraftig.

- Dette er veldig bra, sier Wenche G. Bårdsen i VeslandsHus Troms. Firmaet het tidligere Polarhus, og ble startet av Johnny Bårdsen i 1992.

- Vi kommer nok til å fortsette å vokse også neste år, men nå gjelder det først og fremst å være nøktern og passe på at de fornøyde kundene være fortsetter å være fornøyde, sier Gasellevinner Wenche G. Bårdsen.

Det blir kåret til sammen 19 fylkesvinnere. En av disse blir seinere i år kåret til Gasellevinner for hele landet.