VA-ingeniør - Lillestrøm

Sweco i Norge er en fremtidsrettet arbeidsplass som øker i popularitet. Vi er nærmere 1200 ansatte fordelt på 30 kontorsteder og jobber innen bygg- og konstruksjoner, energi, tekniske installasjoner, vann, plan og samferdsel, prosjektadministrasjon og tverrfaglig prosjektering. Som rådgiver i Sweco vil du få varierte oppgaver og utfordringer. Hos oss kan du jobbe med prosjekter som bidrar til en bærekraftig samfunnsutvikling. Bli med oss videre, og grip muligheten til å velge et arbeids- og kunnskapsmiljø som skårer høyt på trivsel og stolthet.

FirmaSweco Norge AS
FylkeAkershus
StedLillestrøm
Søknadsfrist10.11.2013

VA-gruppen på Lillestrøm har 8 ansatte med bred variasjon i kompetanse, og erfaring, samtidig som vi har en jevn og god kjønnsfordeling. I tillegg har Lillestrøm-kontoret en ansatt innen geoteknikk og 5 ansatte innen bygg, så vi har et meget godt arbeids- og fagmiljø.

 VA-gruppen arbeider med ulike typer av planleggings- og prosjekteringsoppdrag inkl. byggeledelse for kommuner, statlige foretak og større entreprenører i det sentrale østlandsområdet.

 Vi arbeider både med VA-transportsystemer og VA-renseanlegg.

 

Arbeidsoppgaver:

Dine hovedoppgaver vil være:

  • Planlegging og prosjektering av ulike typer VA-anlegg – vi er åpne for ulike faglige profiler. Det viktigste for oss er at du er engasjert i VA-faget.
  • Prosjektledelse, både i små og store oppdrag.
  • Faglig veiledning og KS, særlig i prosjekter der våre yngre medarbeidere er involvert.

 

Muligheter:

  • Du vil få stor frihet til å etablere din egen faglige plattform innenfor hele VA-avdelingen.
  • VA-avdelingen preges av et sterkt VA-faglig miljø som du vil nyte godt av i mange sammenhenger.
  • Du vil arbeide sammen med mange hyggelige medarbeidere som gjennom vår årlige undersøkelse sier at de trives godt i Sweco.

 

Din bakgrunn:

  • Du må ha relevant utdanning eller erfaring fra VA-fag.
  • Vi er åpne for søknader med bred variasjon i VA-faglig profil.
  • Det er ønskelig med relevant erfaring tilknyttet planlegging og prosjektering av VA-anlegg. Kjennskap til bruk av de sentrale VA-faglige arbeidsverktøy er en stor fordel.

 

Vi tilbyr en jobb i et sterkt flerfaglig miljø med fleksible utviklingsmuligheter og valg av arbeidssted, samt gode ferie- og personalordninger. Vi legger til rette for at våre ansatte lykkes med sine karrierevalg og arbeidsprestasjoner. Og vi vil at du, som oss, er opptatt av å finne løsninger som forener teknikk og miljø, på en bærekraftig måte. Nå ønsker vi å høre fra deg!

 

Kontaktpersoner

Elisabeth Borge

Gruppeleder

+4792021677

 

Søk stilling via link på følgende side:

http://www.sweco.no/no/Norway/Karrieresider/Ledige-stillinger/?rmpage=job&rmjob=6559&rmlang=NO

Vis flere stillinger: