Backe bygger Slottshagen

AS Ing. Gunnar M. Backe har signert totalentrepriseavtale med Ringstabekk AS, som er et heleid datterselskap av Entra Eiendom AS, om oppføring av leilighetsprosjektet Slottshagen i Bærum.

Slottshagen etableres i Ringstabekkveien 105 ved Bekkestua. Ringstabekkveien 105 er en gammel historisk eiendom. Deler av eiendommen er fredet. Hovedbygningen, nå kalt Ringhøyden, ble bygget i perioden 1921-24 og var opprinnelig Statens Lærerindeskole i husstell.

Slottshagen vil bestå av 24 selveierleiligheter, fordelt på to bygninger på hver sin side av Ringhøyden; Slottshagen Vest og Slottshagen Øvre.

Slottshagen Øvre blir på 4 plan samt underjordisk parkeringskjeller, og får totalt 16 leiligheter fordelt på 2-, 3- og 4-roms leiligheter. Størrelsen varierer fra store 2-roms på 59 kvadratmeter, til toppleiligheter på 130 kvadratmeter.

Totalt areal som skal oppføres er 4200 m2, og byggearbeidene skal etter planen starte i november 2013 og ferdigstilles i desember 2014. Kontraktssum er 87 mill kroner ink. mva.

- Vi er godt fornøyd med å utføre dette prosjektet i samarbeid med Entra Eiendom. Prosjektet passer godt inn i vår portefølje og vi ser frem til å utvikle relasjonen videre med Entra, uttaler Arne Landmark, adm. dir. i AS Ing. Gunnar M. Backe.

- Vi er godt fornøyd med å ha fått til en avtale med AS Ing G.M.Backe. Det har vært en skarp konkurranse med flere aktuelle og gode tilbydere, hvor fokus på Entras SHA- og miljøambisjon i tillegg til boligkompetanse hos tilbudt prosjektledelse, fremdrift, pris samt evne til Samspill har vært utslagsgivende for vårt valg. Vi ser nå frem til et godt samarbeid i et spennende boligprosjekt, uttaler Ove Ågedal, prosjektsjef i Entra Eiendom AS.