Har du lyst til å ta ansvar for forvaltning og utvikling av elektro i Statens vegvesen?

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 6500 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens Vegvesen Region øst
FylkeOslo
Søknadsfrist29.08.2013

Vi søker deg som har interesse for å jobbe med faget elektro på overordnet nivå. Du har kompetanse innen elektrofagene og ønsker å være med å utvikle Statens vegvesen innenfor dette området. Du vil bli en del av et sterkt og engasjerende arbeidsmiljø i Seksjon for vegforvaltning og utvikling ved Veg- og transportavdelingen i Vegdirektoratet. Arbeidssted vil være på Brynseng i Oslo.

Seksjon for vegforvaltning og utvikling ivaretar Statens vegvesens eierrolle for riksvegnettet. Dette innebærer blant annet å ha et myndighets- og forvaltningsansvar innenfor drift, vedlikehold og utvikling av vegnettet, inklusiv riksvegferjedriften. Seksjonen har også ansvaret for den strategiske håndteringen av samfunnssikkerhet, beredskap og krisehåndtering i SVV.

Elektro inngår som en del av en krevende infrastruktur i og langs veg med tanke på planlegging, prosjektering, bygging, drift og vedlikehold.

 

Ansvar og arbeidsoppgaver for stillingen:

  • Sørge for at Statens vegvesens interne håndbøker og retningslinjer tilfredsstiller forskrifter og krav innen elektro, herunder å være prosessansvarlig for Elektroprosessene i Statens vegvesens kvalitetssystem
  • Utarbeide og følge opp en strategisk plan for utvikling av infrastrukturen innen fagfeltet
  • Bidra med innspill om elektro og behov for midler og strategiske grep i Nasjonal transportplan, handlingsprogram og statsbudsjett
  • Gi faglige råd og formidle kompetanse, både internt i Statens vegvesen og eksternt
  • Ansvar for Statens vegvesens kontakt med Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap innen elektrofaget

 

Kvalifikasjonskrav:
Vi krever at du har eksamen på masternivå fra universitet eller høgskole innen relevante fagområder. For kandidater med sterk og allsidig praksis fra de aktuelle fagområdene og gode personlige forutsetninger for stillingen, kan kravet til formell utdanning fravikes.
Relevant erfaring og solid kompetanse innen elektrofagene vil være en fordel. Det er nødvendig at du har god skriftlig og muntlig formuleringsevne på norsk.

Vi legger vekt på at du har evne til å ta initiativ og få ting til å skje. Hos oss er hverdagen travel, og det er viktig at du raskt kan sette deg inn i ulike problemstillinger og jobbe selvstendig. Du vil ha kontakt med mange kollegaer i regionene og med beslutningstakere utenfor etaten. Dette krever at du har evne til å kommunisere godt og kan bygge gode relasjoner med disse. Dine evner til å samarbeide vil også bli vektlagt.

 

Vi tilbyr

  • et godt sted å jobbe og mange hyggelige kolleger
  • lønn etter nærmere avtale og i tråd med etatens lønnspolitikk
  • utfordrende arbeidsoppgaver og et godt arbeidsmiljø
  • gode utviklingsmuligheter i en stor og landsdekkende organisasjon med internasjonalt engasjement
  • fleksibel arbeidstid og gode velferdsordninger, for eksempel trening i arbeidstiden
  • medlemskap i en av de beste pensjonsordningene i Norge
  • mulighet for gunstig boliglån og gode forsikringsordninger

 

Kontaktpersoner:
Nærmere opplysninger om stillingen får du ved å kontakte avdelingsdirektør Morten Rannem på tlf. 992 34 796 eller Randi Harnes tlf. 913 89 799.

 

Statens vegvesen jobber for likestilling, og vi vil at arbeidsstyrken i størst mulig grad skal gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Det er derfor et mål for oss å oppnå en balansert alders- og kjønnssammensetning og å rekruttere personer med innvandrerbakgrunn. Vi oppfordrer personer med innvandrerbakgrunn til å søke stillingen.

Vegdirektoratet er en IA-virksomhet. Arbeidsforholdene vil bli lagt til rette for medarbeidere med nedsatt funksjonsevne.

Søk stillingen på www.vegvesen.no/jobb innen 29. august 2013

Vis flere stillinger: