Tysk-norsk entreprenør-flørt

11. september kan norske entreprenører treffe mulige tyske underleverandører og partnere under et arrangement i Hamburg.

Norsk-Tysk Handelskammer er arrangør, og det norske entreprenørselskapet HENT AS har allerede meldt seg som deltaker.

Prosjektleder Sybille Köhler regner med at mange norske entreprenører vil benytte denne muligheten til å få oversikt over kompetanse og kapasitet i det tyske byggmarkedet.

– De norske entreprenørene søker underleverandører og partnere, mens de tyske aktørene har kapasitet, kunnskap og tekniske muligheter, sier Sybille Köhler. Hun mener at alt ligger til rette for at begge sider vinner.

Oppdragsmengden i det norske markedet har i flere år gitt interessante oppdrag for tyske underleverandører, og det er ikke uten grunn. Köhler sier at den tyske byggebransjen internasjonalt har svært godt omdømme. Det skyldes kvaliteten på arbeidet, solid fagkunnskap og høy arbeidsmoral.

Det er annen gang Norsk-Tysk Handelskammer legger til rette for et møte mellom norske og tyske aktører i byggebransjen, og bedrifter som vil treffe mulige tyske partnere, kan melde seg hos Norsk-Tysk Handelskammer.