Distriktsansvarlig selger - Bygg og anleggsmaskiner / portabel energi - Atlas Copco Construction Technique Scandinavia

Atlas Copco er et industrikonsern med en verdensledende posisjon innenfor kompressorer, ekspandere og luftbehandlingssystemer, anleggs- og gruveutstyr, elektriske verktøy samt monteringssystemer. Med banebrytende produkter og tjenester leverer Atlas Copco løsninger for bærekraftig produktivitet. Firmaet ble stiftet i 1873, er basert i Stockholm i Sverige og driver virksomhet i mer enn 170 land. I 2012 hadde Atlas Copco ca. 39 800 ansatte og en omsetning på 90,5 milliarder svenske kroner (BEUR 9). Finn ut mer på www.atlascopco.com.


Atlas Copco Construction Technique Scandinavia er ansvarlig for salg og service av Atlas Copco´s konstruksjon- og demoleringsutstyr, transportable kompressorer, pumper og generatorer, lystårn samt asfalt- og komprimeringsutstyr i Skandinavia. Les mer på vår hjemmeside www.atlascopco.no

FirmaAtlas Copco Norge
FylkeOslo
StedSki
Søknadsfrist31.05.2013

Atlas Copco Construction Technique Scandinavia tilbyr et bredt sortiment av bygg- og anleggsutstyr, portabel energi og samt asfalt- og komprimeringsutstyr med tilhørende service og reservedeler.
Vi søker nå en profesjonell person med god forretningsforståelse, for salg av våre produkter innen bygg- og anleggsteknikk og portabel energi i distrikt Øst Norge.
Ditt oppdrag vil bli å markedsføre produktene innen salgsdistriktet med fokus på kundemøter og kundearrangementer. Salget skjer både direkte til kunde og gjennom forhandlere, men ditt fokus vil være å bearbeide sluttkunder med verdibasert salg. Produktporteføljen består blant annet riggmonterte hydrauliske hammere der vi gjerne ser at du har spesialkunnskap.

 

Ansvar og arbeidsoppgaver:

Skape nye, vedlikeholde og utvikle gode langsiktige kunderelasjoner i ditt salgsdistrikt.
Salg og salgsstøtte av riggmontert hydraliske hammere
Delta på messer, road show og kundearrangementer.
Identifisere og utvikle forretningsmuligheter i samarbeid med kolleger i avdelingen.
Omfattende reisevirksomhet må påregnes, ca 1-3 overnattinger per uke.

 

Ønskede kvalifikasjoner:

Det er ønskelig med dokumenterte fremgangsrike salgsresultater innen bransjen, gjerne via forhandlere. Alternativt en bakgrunn innen salg av spesialutstyr.

·Teknisk kunnskap og interesse
·Proaktiv, evne til å jobbe selvstendig og forretningsorientert
·God og naturlig evne til å bygge relasjoner med mennesker
·Vet at aktiviteter og innsats gir resultater og har erfaring med å drive flere prosjekter fremgangsrikt parallelt.
·Behersker norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig
·Kjørekort
·Gode datakunnskaper

 

Øvrige krav:

Evne til å arbeide selvstendig og i team, holde mange baller i luften og ta ansvar for eget budsjett og et sterkt ønske om å lykkes.

 

Spørsmål om stillingen?

Vis flere stillinger: