Hjetland til Byggedagene

Den nye ekspedisjonssjefen for Bolig- og bygningsavdelingen i Kommunal- og regionaldepartementet Ann Ingeborg Hjetland ser frem til å delta på Byggedagene for første gang.

- Jeg ser med forventning frem til Byggedagene, ikke minst siden dette blir første gang for mitt vedkommende, sier Hjetland til Byggeindustrien.

- Programmet ser spennende ut, det tar opp sentrale problemstillinger som også vi i KRD er opptatt av. Byggedagene er også er en stor og viktig møteplass for aktører i næringen, og jeg gleder meg til å hilse på og bli nærmere kjent med dem, legger hun til.

Hjetland overtok som ekspedisjonssjef for Bolig- og bygningsavdelingen i KRD etter Inger Lindgren ved nyttår, og har allerede fått et godt inntrykk av næringen.

- Jeg begynte i stillingen som ekspedisjonssjef for kun to måneder siden, og har naturlig nok ennå ikke rukket å få et stort, klart bilde av alt det som foregår i denne sektoren. Mitt første inntrykk er at næringen er opptatt av å ha en god tone og dialog med myndighetene, også mitt departement. Det finner jeg gledelig, og jeg ønsker å bidra til den gode dialogen. Kontakten med næringen er svært viktig for at vi skal kunne utøve en best mulig politikk på vårt områd, sier hun.

Her finner du all informasjon om Byggedagene