Arkitekter i Larvik

Norconsult er Norges største rådgiverbedrift. Våre tjenester er rettet mot samfunnsplanlegging, prosjektering og arkitektur. Selskapet er eid av våre over 3 800 medarbeidere som er stasjonert på 96 kontorer i hele verden. Hovedkontoret ligger i Sandvika utenfor Oslo.

Firma Norconsult
FylkeVestfold
StedLarvik
Søknadsfrist31.01.2020

Norconsult i Larvik søker etter arkitekter med mastergrad.

Norconsult i Larvik søker etter flere arkitekter til det arkitektfaglige miljøet i Region Sør-Øst. Arkitektmiljøet i Larvik er sammensatt av faggruppene Plan, Arkitektur og Landskapsarkitektur og er en av de største tverrfaglige faggruppene ved kontoret.

I Larvik har vi ca 60 ansatte arkitekter og tekniske rådgivere og holder til i spektakulære og flotte kontorlokaler i Hammerdalen med nærhet til togstasjon, badestrand, kulturhus, restauranter, hotell og kjøpesenter.

Norconsult er Norges ledende, landsdekkende arkitektmiljø, med arkitektkontorer i alle deler av landet. Vår tilstedeværelse gjør at vi forstår lokale behov samtidig som vår samlede kapasitet gjør at vi kan løse alle prosjekter uansett størrelse. Vi er svært godt rustet til å møte det digitale skiftet og firmaets sterke satsning på arkitekturfagene de siste årene gir gode utviklingsmuligheter for alle arkitekter i konsernet. Ikke minst gir det rom for å skape varige arkitektoniske fotavtrykk rundt om i hele landet.

Vi prosjekterer alle typer offentlige bygg, boliger, næringsbygg, infrastruktur og industri. Som arkitekter har vi høye ambisjoner og idealer og inspireres av å koble dette sammen med utsøkt ingeniørkunst. Vi tar fatt på oppgavene med en tverrfaglig og helhetlig tilnærming og med Norconsults betydelige erfaring og styrke i ryggen. Vårt fokus på bærekraftig og varig arkitektur, varig skjønnhet og varig liv er det som driver oss, engasjerer oss og motiverer oss.

Vi jobber for at estetiske verdier, bærekraft, bestandighet, funksjonalitet og design skal kjennetegne prosjektene vi deltar i fordi vi dermed bidrar til et mer verdifullt samfunn.

Vi søker deg som har et høyt faglig engasjement og 5 – 10 års relevant erfaring innen prosjektering av arkitektur. I prosjekteringen benytter vi ArchiCAD. Vi tilbyr varierte og spennende arbeidsoppgaver i et unikt konsern, gode betingelser og heftige diskusjoner med herlige kollegaer.

Blir du med oss videre?

Ta gjerne kontakt med sivilarkitekt Sabine Klonk, tlf 95 20 92 21 for mer informasjon

Søknadsfrist 31. januar 2019.

Innsendelse av søknad

Søknad med CV, vitnemål og attester sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider. Vi gjør oppmerksom på at det kun er de elektroniske søknadene som vil bli behandlet.

Send søknad

Vis flere stillinger: