Egil Skavang

Arkitektene og Forbrukerrådet inviterer til debattmøte om boligkvalitet

Norske Arkitekters landforbund, Forbrukerrådet og Arkitektbedriftene inviterer til debattmøte om boligkvalitet på Litteraturhuset 2. oktober

Hvilke minstekrav skal vi stille til boligkvalitet? Hva kan forbruker kreve av nybygg? Hvordan kan kommunens planarbeid bidra til kvalitet før spaden stikkes i jorden? Hva er sammenhengen mellom kvalitet og kostnad? Og er boligkvalitet egentlig verdt det? Stjernearkitekt Einar Hagem vil snakke om arkitektoniske krav til generalitet, materialitet og romutforming.

De tre arrangørene opplever at boligkvalitet har kommet i bakgrunnen for debatten om boligpriser. Derfor har de invitert leder av Forbrukerrådet Randi Flesland, direktør i Plan- og bygningsetaten i Oslo kommune Ellen de Vibe, ny konsernsjef Gunnar Bøyum i Aspelin Ramm, boligforsker i NIBR Rolf Barlindhaug og arkitektene Einar Hagem og Harald Martin Gjøvaag til å diskutere temaet.

- Vi har allerede over 100 påmeldte. Vi stiller med kanelsnurrer og kaffe, og tror vi vil få en varm diskusjon, også med salen, sier administrerende direktør Egil Skavang i Arkitektbedriftene.

Meld deg på gratis her