Arkitekt

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med tilsammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Firma Rambøll
FylkeVestland
Søknadsfrist01.06.2020

Vi inviterer deg til å ta i bruk din kreativitet, relasjonskompetanse, pågangsmot og engasjement i en stilling hvor du får være med på å bidra til å endre samfunnet med gode arkitektoniske løsninger i en mer bærekraftig retning. For denne rollen trenger du utdanning innen arkitektur og digital kompetanse. Er du vår nye Arkitekt? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår avdeling for Arkitektur i Bergen

Som vår nye Arkitekt blir du en del av et internasjonalt arkitektmiljø som består av engasjerte og samfunnsbevisste arkitekter, interiørarkitekter, landskapsarkitekter og urbanister. Vi er midt inne i integrasjonsprosessen mellom Henning Larsen Architects og Rambøll, og vi har stor tro på at dette vil styrke vårt fagmiljø på mange fronter. Faggruppen i Bergen består av 35 medarbeidere fordelt på 5 seksjoner. Vår sterkeste side er rådgivning i oppdrag der vi i tidligfase får være med å lage gode beslutningsgrunnlag for kunder, offentlige og private. Leveransene våre består av god arkitektur, gode analyser og skriftlige rapporter.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

  • Arkitekturprosjektering
  • Oppdragsledelse
  • Analyser og rapporter
  • Digital tegningsproduksjon og BIM leveranser
  • Visualisering og design

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

  • Utdanning og erfaring innen arkitektur eller landskapsarkitektur
  • Erfaring fra Archicad-Revit og ulike visualiseringsverktøy
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk

I denne rollen vil det være en fordel om du også har gode analytiske evner som gjør at du forstår arkitektur som en del av et større bilde. Våre oppdrag løses alltid i samarbeid med andre, internt, mot myndighetene og med kunden, en arkitekt hos oss må mestre og trives i samarbeid. For Henning Larsen - Rambøll er bærekraft en del av DNA til bedriften, og vi ønsker oss medarbeidere som drar oss videre i den retningen vi skal.

Velkommen til vår divisjon for bygg & arkitektur

Vi er et av verdens ti ledende firma innen bygningsprosjektering, og jobber årlig på mer enn 10 000 byggeprosjekter. Våre 4000 fageksperter fra hele verden har spesialisert seg på å skape innovative og bærekraftige bygg som det er godt å bo og jobbe i. Vi legger ekstra vekt på å balansere de kulturelle, sosiale og fysiske aspektene ved byggene, for å skape verdi for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 01.06.2020.

Har du spørsmål?

Kontakt gjerne Avdelingsleder Lillian Lotsberg: lillian.lotsberg@ramboll.no, 40220773.

Søk stilling

Vis flere stillinger: