Area Sales Manager Vestlandet

GROHE - Pure Freude an Wasser!

GROHE er en av verdens ledende merkevarer innenfor komplette baderoms løsninger og kjøkkensystemer. Med hovedkontor i Tyskland, har GROHE til sammen over 6500 ansatte i 150 land. Siden 2014 har GROHE vært en del av den japanske produsenten LIXIL, en global markedsleder innenfor sanitær- og byggevareprodukter.

FirmaGROHE
FylkeVestland
StedBergen / Vestlandet
Søknadsfrist29.05.2022

Vil du være med på reisen og ta GROHE i Norge til neste nivå?

Har du erfaring fra VVS-bransjen? Kan du beskrive deg selv som engasjert og resultatorientert? GROHE leter etter en ny Area Sales Manager i Norge: En salgsprofil som er i stand til å skape og utvikle relasjoner til eksisterende og nye kunder i tidligere Hordaland, Sogn og Fjordane og Møre og Romsdal.

Arbeidsdagen din starter med et utgangspunkt fra hjemmekontoret, hvor du også håndterer planlegging av salgsmøter, oppfølging og koordinering. Du rapporterer til selskapets Country manager, og vil samarbeide tett med resten av vårt salgsteam, kundeservice og teknisk avdeling. En inkluderende og hyggelig gjeng som ønsker å gjøre hverandre gode.

Grohe som arbeidsplass:

Hos Grohe vil du bli en del av en dynamisk kultur med en klare strategier og mål. Grohe er en av verdens ledende sanitærleverandører og et globalt merke som er dedikert til å bringe innovative produkter på markedet. Våre kjerneverdier er; teknologi, kvalitet, design og bærekraft. Dette skal illustrere vårt engasjement om å skape livsforbedrende, intelligente og bærekraftige løsninger som til fører merverdi for kunden.

Vi ser etter deg som:

Trives med ansvar og kan planlegge innsatsen slik at du utnytter tiden din best mulig. Du føler deg best sammen med kundene dine, der din åpne, positive og profesjonelle tilnærming automatisk inngir tillit. Troverdighet og fokus på å realisere dine mål er noen av dine sterkeste verdier; og med din solide innsats så vel som tekniske innsikt vil du kunne dra nytte av de store mulighetene som finnes, for å øke salget og utvide markedsdeler i distriktet. Du setter deg raskt inn i nye ting og deler gjerne kunnskapen din. Du er strukturert, kvalitetsbevisst og en god avslutter.

På kundebesøkene dine fremstår du som kompetent med stor forståelse for din egen og den enkelte kundens tid. Du utfyller frister og leveringsfrister, og trives godt med å jobbe selvstendig. Mulig han har en teknisk bakgrunn, men har flyttet inn i salgsrollen fordi du elsker salg, markedsutvikling og smaken på suksess.

Du kommer kanskje fra en lignende stilling i VVS-bransjen med et sterkt fokus på B2B produktsalg og salgsutvikling, hvor du med hell har utviklet og beholdt nye kunder så vel som eksisterende kunder.

Ønsker du å være en del av teamet?

Har du spørsmål om stillingen eller vil høre mer om GROHE som selskap, kan du gjerne ringe: Pernille Snustad-Setsaas, Setsaas Rekruttering AS tlf: 458 136 81, Rikke Mohr, HR Manager Nordic & Baltic tlf: + 45 405 92 331 eller Anne Øiseth, Country Manager tlf: 902 43 337.

Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver. Vi imøteser din CV og søknad. Søknadsfrist: 29.05.2022.

Søk stilling

Vis flere stillinger: