Arbeidsleder

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss!

Firma NCC Industry Asfalt
FylkeVestland
StedBergen
Søknadsfrist31.05.2020

NCC Industry er en av Norges største asfaltentreprenører. Virksomheten er inndelt i tre sektorer: Steinmaterialer, Asfalt og Hercules.

NCC Industry Asfalt i Norge har asfaltproduksjon i både stasjonære og mobile asfaltverk. Enheten produserer årlig 1,5 mill tonn asfalt, det meste til større veianlegg for Statens Vegvesen og kommunale/fylkeskommunale prosjekter. I tillegg legges asfalt på veier, plasser og i parkeringshus for et stort antall private og offentlige kunder.

Til Asfalt Entreprise Vest i område Bergen søkes det etter:

ARBEIDSLEDER

Vi søker deg som ønsker å være leder for et eller flere utleggerlag i Bergen, med ansvar for kunder, planlegging og oppfølging av jobber med fremdrift, personell og maskiner. Dersom du har lyst på varierte og spennende oppgaver, er strukturert og kan holde mange baller i luften samtidig, da ser vi fram til å ha deg som kollega hos oss som er en av bransjens fremste aktører.

For å trives hos oss i NCC, må du ha et positivt engasjement, våge å tenke nytt og være tydelig med egne meninger. Du er løsningsorientert, og vet at struktur og planmessighet sammen med teamfokus fører til gode resultater.

Dine arbeidsoppgaver:

 • Salg og kundeoppfølging
 • Kommunikasjon mot fabrikk, transportører og koordinering med andre arbeidsleder
 • Påvirke effektivitet og kvalitet med å følge lagene i daglig drift
 • Bistå distriktssjef i vurdering av fremdrift på jobber
 • Bistå kalkyle og tilbudsarbeid

Som arbeidsleder er det en fordel om du har:

 • Driftserfaring fra asfalt eller anlegg
 • Erfaring med håndtering av anbud/forespørsler
 • Kunde- og markedsforståelse
 • Gode leder- og kommunikasjonsegenskaper
 • Gode IT-kunnskaper
 • Erfaring med håndtering av anbud/forespørsler og utforming av tilbud

Vi tilbyr

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt anleggsmiljø. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar. Har du spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med oss - se kontaktdetaljer. Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt søknadssystem.

Søk her

Kandidater vil bli vurdert fortløpende.

Søknadsfrist 31. mai 2020

For ytterligere informasjon om stillingen, ta gjerne kontakt med oss.

Kontaktpersoner:

Charlotte Nielsen

HR-Partner, NCC Industry

+47 982 65 688

Kim Andre Steffensen

Site Manager, Asfalt Store Prosjekt Vest

+47 467 46 726

Vis flere stillinger: