Arbeidsleder

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss!

Firma NCC Industry Asfalt
FylkeTroms
StedTromsø
Søknadsfrist01.03.2019

NCC Industry AS er en av Norges største asfaltentreprenører. Virksomheten er inndelt i tre sektorer: Steinmaterialer, Asfalt og Hercules. NCC Industry har virksomhet i hele landet.

NCC Industry Asfalt i Norge har asfaltproduksjon i både stasjonære og mobile asfaltverk. Enheten produserer årlig 1,7 mill. tonn asfalt, det meste til større veianlegg for Statens Vegvesen og kommunale/fylkeskommunale prosjekter. I tillegg legges asfalt på veier, plasser og i parkeringshus for et stort antall private og offentlige kunder.

Vi søker nå etter en Arbeidsleder i Asfalt Entreprise avdeling Tromsø.

Arbeidsleder

Vi søker deg som ønsker å være leder for et eller flere utleggerlag i Tromsø, med ansvar for kunder, planlegging og oppfølging av jobber med fremdrift, personell og maskiner. Det er en fordel at du er bosatt i dette området. Dersom du har lyst på varierte og spennende oppgaver innen et viktig område i vårt samfunn, er strukturert og kan holde mange baller i luften samtidig, da ser vi fram til å ha deg som kollega hos oss som er en av bransjens fremste aktører.

For å trives hos oss i NCC, må du ha et positivt engasjement, våge å tenke nytt og være tydelig med egne meninger. Du er løsningsorientert, og vet at struktur og planmessighet sammen med teamfokus fører til gode resultater.

Som arbeidsleder er det en fordel om du har:

  • driftserfaring fra asfalt eller anlegg
  • gode leder- og kommunikasjonsegenskaper
  • kunde- og markedsforståelse
  • gode IT-kunnskaper
  • erfaring med håndtering av anbud/forespørsler

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt anleggsmiljø. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar. Har du spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med oss - se kontaktdetaljer. Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt søknadssystem.

Søknadsfrist 1. mars 2019

Søk her

Kontaktpersoner:

Thor Kvam
Områdesjef Asfalt Entreprise Midt/Nord
+47 928 56 436
thor.kvam@ncc.no

Kenneth Myrhaug
Distriktssjef Asfalt Entreprise Nord
+47 911 18 479
kenneth.myrhaug@ncc.no

Vis flere stillinger: