Slik ser de nye venteområdene ut. Foto: Bane NOR/Ida Taule Brentebråten

Åpnet nye venteområder på Oslo S

Tirsdag åpnet Bane Nor nye, oppgraderte venteområder på Oslo S.

Nye, forbedrede venteområder på Oslo S ble offisielt åpnet av statssekretær John-Ragnar Aarset, tirsdag morgen, skriver Bane Nor i en pressemelding samme dag.

Arbeidet med de nye venteområdene startet i mai i år, og designet ble, ifølge pressemeldingen, utarbeidet gjennom grundige brukerundersøkelser. Det har også i en testperiode vært utstilt ulike typer møbler, hvor de reisende har kunnet komme med tilbakemeldinger fortløpende. Metallbenkene ved spor tolv og på mesaninen i Flytogterminalen ved nedgangen til spor 13 til 19 er erstattet med tremøbler, hvor det skal være god tilgang på strøm for lading av telefon eller PC. I tillegg har det kommet på plass en Smoothie-bar like før nedgangen til spor tolv.

‒ Det designet som nå er valgt, er helt i tråd med det kundene har sagt at de ønsker seg, og vi håper at dette kan gjøre Oslo S til et sted hvor folk føler seg velkommen. Jeg syns det er bra at vi nå har tatt et første steg mot å gjøre Oslo S mer attraktiv for kundene våre. Så er det viktig å huske på at dette bare er begynnelsen. Vi har mange planer for Oslo S og de andre stasjonene våre og vi kommer til å ta med kundene våre på råd, også i fremtiden, sier direktør for persontrafikk i Bane Nor, Terje Myrland.