Åpen søknad til tunnelprosjekt på Færøyene

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss - Beyond Construction!

FirmaNCC Infrastructure
FylkeUtlandet
StedFærøyene
Søknadsfrist11.12.2016

NCC har signert kontrakt om bygging av to veitunneler på Færøyene, Eysturoyartunnilin og Sandoyartunnilin. Verdien på den første tunnelen er ca 1,5 milliarder svenske kroner. Den andre tunnelen er betinget av en opsjon og verdien på denne er ca 1,2 milliarder svenske kroner. Lengden på tunnelene er henholdsvis 11,2 og 10,5 kilometer. Arbeidet omfatter også veier i dagsonen for tilknytning til eksisterende infrastruktur. Prosjektstart for den første tunnelen – Eysturoyartunnilin – er i desember 2016.

I NCC har vi lang erfaring med bygging av tunneler, men vil i tiden fremover trenge flere dyktige og engasjerte medarbeidere til disse tunnelprosjektene. Vi får nå økende grad av henvendelser av kandidater som ønsker å jobbe for oss, deriblant fra Færøyene, og vi etablerer derfor mulighet for å levere åpen søknad spesielt med tanke på tunneljobbing.

Er du interessert i å være med på disse spennende oppdragene på Færøyene, eller jobbe på andre av våre tunnelprosjekter vil vi gjerne høre fra deg. Meld din interesse ved å legge inn en åpen søknad nedenfor.

Se film om Eysuroyartunneilin her: https://vimeo.com/190991747

NCCs visjon er å fornye vår bransje og levere de beste bærekraftige løsningene. Vi utvikler, bygger og selger fremtidens miljøer for bolig, arbeid og kommunikasjon. Ærlighet, tillit, respekt og skaperevne er verdiene som gjennomsyrer arbeidet for våre 18 000 medarbeidere.

Søk her

Kontaktpersoner:

Trond Håvard Brunes
HR-sjef, NCC Civil Engineering
+47 922 61 122
trond.havard.brunes@ncc.no

Vis flere stillinger: