Annonsørinnhold
Om Annonsørinnhold på bygg.no
Prosjektledere på skolebenken, f.v. Thor Einar Mikkelborg, Aurora Sterner, Live Årstein og Egil Wahl.

Prosjektledere på skolebenken, f.v. Thor Einar Mikkelborg, Aurora Sterner, Live Årstein og Egil Wahl.

Aldri utlært på Probea-skolen

De leder viktige byggeprosjekter fra a til å. De er landets dyktigste til å lose komplekse prosjekter i havn. De har utdanningen, kompetansen og erfaringen som kreves. De er Probeas gull. Men de er langt fra ferdig utlært!

Annonsørinnhold

Å lede byggeprosjekter er evig læring. Ingen prosjekter er like, alle er unike. Det er alltid nye utfordringer og nye muligheter. Det igjen krever nye løsninger og derfor ny kunnskap.

– Vi har alle noe å lære, selv jeg har det, sier daglig leder Steinar W. Jarlsbo med glimt i øyet.

Jarlsbo & co har utviklet en selskapskultur preget av lærelyst og kunnskapsdeling. De har kartlagt kompetansen i selskapet, funnet fagområder man er sterke på så vel som hva som må styrkes. Nå ringer de alle ansatte inn til leksjoner på Probea-skolen.

Prosjektlederne Aurora Sterner og Celine Flo deler kunnskap på Probea-skolen.

Prosjektlederne Aurora Sterner og Celine Flo deler kunnskap på Probea-skolen.

Klikk for større versjon

– Vi kaller det enkelt og greit for Probea-skolen, fordi det er den alle ansatte i Probea går på. I vår arbeidshverdag er det stadig ny lærdom å hente, og det er ikke minst verdifullt å dele dette internt. Samtidig må vi tilegne oss kunnskap fra annet hold, rett og slett sette oss litt på skolebenken og få lærerike leksjoner som holder oss faglig oppdatert og inspirerer oss, sier en kunnskapshungrig Jarlsbo.

Selskapet opplever at Probea-skolen er attraktiv for de ansatte, uansett om de er ringrever eller unge lovende i prosjektlederfaget.

– Et krystallklart fokus på kunnskapsutvikling har stor verdi for kundene våre. Men det betyr jo også mye for den enkelte ansatte. Hvem vil vel ikke bli faglig sterkere? Dessuten er det viktig å lokke de beste folka til å jobbe for oss, og det er ofte dem som har den faglige nysgjerrigheten i behold og alltid higer et mer kunnskap, avslutter rektor Jarlsbo.

Annonsørinnhold
Probea

I Probea har vi spesialisert oss på å utvikle og lede komplekse byggeprosjekter med et vidt spekter av oppdrag innen kontor og næringsbygg, boliger, hoteller, skoler, omsorgsboliger, helsebygg og andre formålsbygg. Vi er et engasjert fellesskap av fagsterke prosjektledere som utfyller og utfordrer hverandre.

Har dere et eiendomsprosjekt på gang? Har du lyst til å bli prosjektleder hos oss?

Ta kontakt med daglig leder Steinar W. A. Jarlsbo på steinar.jarlsbo@probea.no
Sjekk www.probea.no!

Artikler fra Probea
Annonsørinnhold på Bygg.no

Byggeindustrien har et eget område med annonsefinansiert innhold på bygg.no. Denne seksjonen er ikke knyttet opp mot Byggeindustriens journalister eller redaksjon, men er en distribusjonskanal for betalt innholdsmateriell.