Annonsørinnhold
Om Annonsørinnhold på bygg.no

Tyverisikre ditt verktøy med One-Key™

Hvert år blir det stjålet byggematerialer og verktøy for flere millioner kroner rundt om på de norske byggeplasser. Milwaukee® har en løsning på problemet, nemlig trackingsystemet One-Key™.

Annonsørinnhold

Tall fra 2020 viser at èn ut av fem byggeplasser har vært utsatt for tyveri innenfor det siste halve år, og 45% av virksomhetene som deltok i undersøkelsen hadde opplevd tyveri på byggeplassen innenfor det siste år. De mest normale sikkerhetstiltak på byggeplassen er å låse inn sitt verktøy i containere eller brakker. Ofte er disse tiltakene ikke nok, og tyvene får alikevel tak i ditt verktøy.

Klikk for større versjon

Tyveri på byggeplassen byr ikke kun på problemer med manglende verktøy, men kan også føre til forsinkelser i byggeriet og dialogen med forsikringsselskapet kan bli langvarig. Forsikringen krever at alle forskrifter er fulgt, og at ditt verktøy er oppbevart forsvarlig. Selv om du følger alle forskrifter, er det ikke sikkert at du får dekket hele beløpet. Heldigvis finnes det flere tilltak du selv kan benytte deg av for å sikre ditt verktøy best mulig. One-Key™ gir deg muligheten til å hele tiden tracke ditt verktøy, og dermed se hvor ditt verktøy befinner seg til en hver tid.

One-Key™ er integrert i flere av Milwaukee® sine produkter, og dermed kan disse produkter registreres direkte i appen. One-Key™ gir deg ikke kun muligheten til å spore ditt verktøy, men ved å feste en «Tick™» på dine eiendeler kan du registrere eiendelene i appen. På denne måte vil du kunne følge din bil, din telefon, eller dine nøkler til en hver tid.

Fordeler ved One-Key™ fra Milwaukee®:
· Et gratis appbasert verktøy til alle
· Et digitalt lager over dine eiendeler
· Et effektivt sporingssystem
· Minimer bortkastet tid
· Produkter med One-Key™ kan sperres for bruk fra appen
· «Tick™» enheten kan moteres på alle slags verktøy og eiendeler
· Sett servicepåminnelser og sørg for at dine verktøy fungerer som de skal

Klikk for større versjon

One-Key™ appen gir deg muligheten til å se hvor ditt verktøy befinner seg, og du kan sperre enheter som er stjålet, eller som kun skal brukes av bestemte personer. Systemet fungerer som en sporingsenhet, og en oversikt over alle dine eiendeler. Nettopp på denne måte kunne politiet i Esbjerg (Danmark) finne frem til tyverigods fra flere byggeplasser i området. One-Key™ systemet gjorde det mulig for politiet å se hvor tyvegodset befandt seg og politiet sporet seg frem til tyvegodset, som viste seg å være en stor mengde stjålet verktøy. Ved å markere et verktøy eller en eiendel som stjålet i appen, blir du automatisk varslet når verktøyet eller eiendelen er funnet.

Ut over mulighetene for sporing, kan Milwakuee® sine verktøy med innebygget One-Key™ betjenes igjennom appen. I appen kan du sperre verktøy og sørge for at det kun er utvalgte medarbeidere eller personer som kan anvende verktøyet. Milwaukee® sin lampeserie inneholder flere produkter som har One-Key™ innebygget. Dette gir deg mulighet til å styre for en lysenhet via telefonen, både med lysstyrke og slukke/tenne tidspunkt, på denne måten vil byggeplassen alltid være godt opplyst.

Klikk for større versjon
Annonsørinnhold
Milwaukee

Kontinuerlig innovasjon i over 95 år. Milwaukee Tool er en bransjeledende produsent av kraftig verktøy, tilbehør og håndverktøy for fagfolk over hele verden.

Siden selskapet ble grunnlagt i 1924 har Milwaukee Tool vært bransjeledende i både holdbarhet og ytelse. Med et urokkelig engasjement for fagfolk og håndverkere fortsetter Milwaukee Tool å tilby innovative bransjespesifikke løsninger.

Enten det dreier seg om lederskap innen litiumion-teknologi, som du finner i M12™- og M18™-systemene, tidsbesparende tilbehør eller innovative håndverktøyprodukter, er Milwaukee Tool opptatt av å levere avanserte løsninger til fagfolk, løsninger som tilbyr økt produktivitet og enestående holdbarhet.

Artikler fra Milwaukee
Annonsørinnhold på Bygg.no

Byggeindustrien har åpnet opp for et eget område med annonsefinansiert innhold på bygg.no. Denne seksjonen er ikke knyttet opp mot Byggeindustriens journalister eller redaksjon, men er en distribusjonskanal for betalt innholdsmateriell.