Annonsørinnhold
Om Annonsørinnhold på bygg.no

Inviterer til Markedskonferansen 2024

21. mai går Markedskonferansen 2024 av stabelen på Næringslivets Hus. Den tiende på rad, og mer aktuell enn noen gang.

Annonsørinnhold

– Markedet har sviktet over tid, særlig for de som bygger bolig. Vi trenger både økt aktivitet og forutsigbarhet, og da er offentlige bestillere sentrale. Dialog og arenaer som markedskonferansen blir da sentrale verktøy både for næring og bestillere, sier direktør for kommunikasjon i EBA, Christine Holtan Bøgh.

Les mer om Markedskonferansen 2024 og meld deg på her!

Årets program skilter med en rekke av de største, offentlige byggherrene og overskrifter som lover aktivitet. Ikke minst gjelder det posten om Forsvarets Langtidsplan, som nå er til behandling i Stortinget.

– Forsvarsbygg vil snart være en av Norges største byggherrer. Vi ser fram til å høre hva det kan bety for næringen og hvordan vi best kan bidra, sier Holtan Bøgh.

Det er EBA Oslo, Akershus og Østfold (EBAO) sammen med EBA som er hovedarrangører for Markedskonferansen 2024, i samarbeid med Oslo kommune/Oslobygg, Statsbygg, Statens Vegvesen, Bane Nor Eiendom, Helse Sør-Øst og Forsvarsbygg. I tillegg bidrar kommunene i Akershus og Østfold både med prosjektinformasjon "pre doffin" til den årlige Markedsrapporten, og med presentasjon av spennende prosjekter fra scenen.

– Vi har et godt og etablert samarbeid med både nasjonale og regionale bestillere. Det er konferansen det beste bevis på, og nå feirer den ti år. Det vil vi også markere, sier direktør i EBAO, Ole Henrik Ystehede.

– Påmeldingen til årets konferanse er da også allerede svært god. Vi er svært stolte av å ha et så godt program i et jubileumsår, det ser ut til å ha vekket bred interesse, avslutter han.

Les mer om Markedskonferansen 2024 og meld deg på her!

Annonsørinnhold
Entreprenørforeningen - Bygg og Anlegg

EBA Oslo, Akershus og Østfold (EBAO) er en avdeling av Entreprenørforeningen - Bygg og Anlegg og omfatter medlemmer i Oslo, Akershus og Østfold.

Artikler fra Entreprenørforeningen - Bygg og Anlegg
Annonsørinnhold på Bygg.no

Byggeindustrien har et eget område med annonsefinansiert innhold på bygg.no. Denne seksjonen er ikke knyttet opp mot Byggeindustriens journalister eller redaksjon, men er en distribusjonskanal for betalt innholdsmateriell.