Annonsørinnhold
Om Annonsørinnhold på bygg.no

Sparer penger og miljøet ved valg av arbeidstøy i høy kvalitet

Undersøkelser viser at når ansatte får høy kvalitet på arbeidstøy, vernesko og verneutstyr fører det til tydelig økt trivsel og man tar bedre vare på utstyret sitt. Et høykvalitetsprodukt som blir godt tatt vare på øker levetiden vesentlig og man reduserer overforbruk og hyppig utskiftning. Dette er både miljøvennlig og kostnadseffektivt i det lange løp.

Annonsørinnhold

Arbeidsklærsenteret Bergen gir hver arbeidstaker en innkjøpsløsning for arbeidstøy, slik reduserer bedriften sløsing, overforbruk og det sparer mye tid på administrasjon av innkjøp. Innkjøpsløsningen til Arbeidsklærsenteret Bergen fremmer ansvarlig forbruk, noe som fører til mindre avfall og sterkere fokus på kvalitet.

Sikkerhet skal aldri gå på bekostning av pris, spesielt ikke i arbeidsmiljøer med flere ytre påvirkninger. Innkjøpsløsningen gir insentiv til innkjøp av kvalitetsarbeidstøy som gir bedre beskyttelse, komfort og holdbarhet. Feil type vernesko eller dårlig tilpasset verneutstyr kan resultere i personskader, sykefravær og økte kostnader for bedriften.

Tranemo Workwear er dedikert til å forlenge produktlevetiden ved å ta med miljø- og klimavurderinger fra starten i utviklingsprosessen helt til plagget er utslitt og sendes til gjenvinning. I tillegg benytter nå Tranemo Workwear resirkulerte fibre i sine nye kolleksjoner. Og det viktigste av alt, de produserer plagg med lang levetid og høy kvalitet.

Arbeidsklærsenteret og Tranemo Workwear

Klikk for større versjon

Administrerende direktør Pål Branderud i Tranemo Workwear kan fortelle at de er svært bevisste på hvem de samarbeider med.

Dette gjelder både leverandører og kunder. For oss er miljø, ryddig økonomi, god personalpolitikk og åpen og ærlig kommunikasjon svært viktig når det kommer til våre samarbeidspartnere. Arbeidsklærsenteret Bergen står for alt dette og det gjør oss trygge på vårt samarbeid. Arbeidsklærsenteret har vært med oss helt siden vår oppstart for 17 år siden og har vært en pådriver for oss på veldig mange områder, også miljø.

Tranemo Workwear stoppet allerede for 16 år siden all produksjon av bekledning som inneholdt kjemikalier for å gjøre tekstilen flammehemmende. Siden 2007 har Tranemo Workwear kun produsert inherent flammehemmende bekledning slik at brukeren kan gå i bekledning uten tilsatte kjemikalier. De flammehemmende egenskapene ligger i fibrenes molekylstruktur og kan ikke vaskes eller slites ut. For to år siden lanserte Tranemo Workwear verdens første inherente flammehemmende kolleksjon helt uten PFAS (Fluorkarboner) og de jobber aktivt for å fase ut PFAS i alle sine kolleksjoner.

Å gjøre bevisste valg rundt arbeidstøy vil ikke bare spare penger og redusere avfall, men vil også markere Norge som ledende innen bærekraftig valg av arbeidstøy. Med allerede betydelige skritt tatt gjennom tekstilgjenbruk og donasjoner i det private, er tiden inne for å intensivere innsatsen i arbeidstøysektoren. Vi i Arbeidsklærsenteret Bergen er med på å utrede løsninger som reparasjon, etablering av pantesystem for arbeidstøy og vernesko, samt innovative resirkuleringsløsninger.

For mer informasjon om hva vi kan gjøre for din bedrift, besøk Om oss. Arbeidsklærsenteret AS

Kunde om Arbeidsklærsenteret Bergen:
“Ved å ta i bruk Arbeidsklærsenteret Bergen sin budsjettløsning har vi oppnådd besparelser både i kostnad og administrasjon. Medarbeiderne våre setter pris på fleksibiliteten dette gir, slik at de kan kjøpe utstyr når behovet oppstår, i stedet for å vente på årlige bestillinger.

Leveringen er punktlig, og deres serviceinnstilling skinner igjennom. Vi synes det er kjekt at de har en bærekraftig tilnærming og tilbyr levering via elbiler.

Takk til AKS som gjør vår hektiske arbeidsdag lettere og mer effektiv!”

Kristine Thomassen
HR- og økonomimedarbeider
Petterson & Gjellesvik

Klikk for større versjon

aksbergen.no

Annonsørinnhold
Arbeidsklærsenteret Bergen

Arbeidsklærsenteret Bergen leverer et totalkonsept innenfor arbeidsklær, verneutstyr og verktøy.

Vår uavhengighet som frittstående butikk gjør at vi kan tilby alle merker fra alle leverandører. Vi har i tillegg svært gode innkjøpsløsninger hvor din bedrift kan effektivisere og gjøre store økonomiske besparelser.

Artikler fra Arbeidsklærsenteret Bergen
Annonsørinnhold på Bygg.no

Byggeindustrien har et eget område med annonsefinansiert innhold på bygg.no. Denne seksjonen er ikke knyttet opp mot Byggeindustriens journalister eller redaksjon, men er en distribusjonskanal for betalt innholdsmateriell.