Anleggsleder

Velkommen til Backe!

Backe er et norsk familieeid entreprenør- og eiendomsutviklingsselskap som utvikler og bygger yrkesbygg og boliger for mennesker i alle faser av livet. Backe rigger seg for fremtiden med stor satsning på digitalisering, kompetanse og bærekraft - og har store ambisjoner for fremtidens byggenæring.
Grunnverdiene faglig dyktig, ærlig og ambisiøs reflekterer vår væremåte og etterlevelse av disse verdiene er forutsetningen for vårt omdømme.

Sammen gjør vi en forskjell er vår visjon. Vi lykkes bedre ved å jobbe godt sammen og det vi gjør har betydning for samfunnet vi lever i.

Å være inkluderende og mangfoldig er viktig for oss og vi jobber sammen med våre leverandører for å skape gode arbeidsforhold i hele verdikjeden.

Backe omsatte i 2022 for ca. 4,8 milliarder kroner og har med oppkjøpet av Kruse Smith entreprenør over 1300 medarbeidere over hele landet og en samlet omsetning på 7,5 mrd.

Backe Rogaland er en lokal totalentreprenør som har hele Rogaland som arbeidsområde. Vi utvikler og prosjekterer, bygger og rehabiliterer boliger, næringsbygg, idrettshaller og skoler for privat og offentlig sektor.

Selskapet er kjent for å levere svært god kvalitet til fornøyde kunder.

Med kjøpet av Kruse Smith er vi nå nær 200 ansatte med en forventet omsetning på 1,2 milliarder kroner i 2023.

FirmaBacke Rogaland
FylkeRogaland
StedStavanger
Søknadsfrist11.04.2023

Vi i Backe Rogaland søker Anleggsleder

Er du opptatt av å ivareta daglig drift og sikre effektiv produksjon i byggeprosjekter, samtidig som du er god på planlegging og har blikk for helheten?

Da håper vi du har lyst til å bli vår nye kollega!

Backe Rogaland og Kruse Smith slår seg sammen og som Rogalands største totalentreprenør har vi store ambisjoner om videre vekst. Sammen er vi sterkere, med spennende prosjekter og med betydelig styrket kompetanse samlet i ett selskap.

Vi søker nå dyktige og handlekraftige anleggsledere for større totalentrepriser som vil bidra til å bygge laget videre, og sammen med oss gjøre en forskjell.

Sentrale arbeidsoppgaver

Som anleggsleder vil du ha det daglige ansvaret for operativ gjennomføring av prosjektet på byggeplass.

Du sørger for at prosjektet gjennomføres i henhold til vår kontrakt og avtaler med kunden, Backes krav og rutiner samt gjeldende lover og forskrifter.

I tillegg har du ansvar for:

  • Planlegging og oppfølging av bemanning og underentreprenører
  • Oppfølging av at HMS og kvalitet

Dine kvalifikasjoner

Vi ønsker oss en person med relevant utdanning, fortrinnsvis fra teknisk fagskole eller bachelor i bygg og anlegg, samt noen års erfaring fra tilsvarende stilling innen byggebransjen.

I tillegg har du:

  • Generelt gode IT kunnskaper og evner å jobbe med nye digitale verktøy
  • Gode skriftlige og muntlige norskkunnskaper

Egenskaper for å lykkes i rollen

Vi ser etter deg som er selvstendig, systematisk og ansvarsbevisst, med gode samarbeidsevner, sterk gjennomføringsevne og evne til å prioritere arbeidsoppgaver ihht gitte tidsfrister.

Du er en operativ lagbygger med stødig blikk for helheten i prosjektet.

Våre verdier "faglig dyktig, ærlig og ambisiøs" er viktige for oss, og det en selvfølge at du er stolt bærer av disse.

Bli en av oss i Backe

Hos oss blir du en del av et faglig dyktig team i et svært godt arbeidsmiljø, med korte linjer og lite byråkrati. Du får påvirkningsmuligheter og muligheter til å bidra i den videre utviklingen av selskapet. Menneskene er vår viktigste ressurs og sammen har vi store ambisjoner for fremtidens Backe - nå har du mulighet til å bli en del av oss!

Vi har konkurransedyktige betingelser, korte linjer, engasjerte medarbeidere, gode kompetanse- og utviklingsmuligheter og et faglig sterkt arbeidsmiljø.

I tillegg har vi gode pensjons- og forsikringsordninger.

Alle søknader og henvendelser vil bli behandlet konfidensielt.

Les mer om oss på våre hjemmesider www.backe.no

Kontaktinformasjon

Narve Lerstad

Prosjektsjef

Telefon:955 59 559

Bjørn Wesche

Prosjektsjef

Telefon:918 37 447

Mette Gyland

HR sjef

Telefon:920 51 865

Søk stilling

Vis flere stillinger: