Anleggsleder

Consto Svalbard er et datterselskap i det landsdekkende bygg- og anleggskonsernet Consto. Constos datterselskaper driver sine virksomheter på Svalbard, i Nord-Norge, Midt-Norge, Vestlandet, Sørlandet og Østlandet. Konsernet har også byggevirksomhet i Sverige gjennom datterselskapet Consto AB. Konsernet har over 1 000 ansatte i Norge og Sverige. Hovedkontor i Norge er i Tromsø, hovedkontor i Sverige er i Karlstad. Se vår hjemmeside for mer informasjon www.consto.no.

FirmaConsto Svalbard
FylkeSvalbard
StedLongyearbyen
Søknadsfrist17.12.2021

Consto Svalbard er i sterk vekst og fremtiden ser lys ut. Vi har mange interessante prosjekter i vår portefølje, og vi har nye spennende prosjekter på vei inn. Vi er i den forbindelse på jakt etter en anleggsleder til vårt kontor i Longyearbyen. Vil du bli en del av vårt utviklende team?

Arbeidsoppgaver

Anleggsleder har hovedansvaret for at produksjon blir planmessig og trygt gjennomført i samsvar med Constos rutiner og øvrig regelverk. I tillegg til bygg faglig ledelse vil økonomistyring, personalledelse og innkjøp være viktige momenter i en sammensatt hverdag. I samarbeid med Prosjektleder skal du sikre vårt omdømme gjennom å skape gode relasjoner til kunder, underentreprenører, våre ansatte og nærmiljøet for øvrig.

Kvalifikasjoner

  • Høyere teknisk utdannelse, teknisk fagskole/Bachelor/Master innen bygg
  • Minimum tre års erfaring som anleggsleder-/driftsleder
  • Proaktiv ledelse og god økonomisk forståelse
  • Solid relevant erfaring kan kompensere for kravet til utdanning
  • Erfaring fra utførende entreprenør er en fordel

Personlige egenskaper

Vi ser etter deg som har gode lederegenskaper og ser verdien av å bygge opp gode prosjektteam. Vi ønsker at du gjenspeiler våre holdninger om at de ansatte er vår viktigste ressurs. Du har gjennomføringskraft og en stå på vilje. Du må også ha interesse for økonomi og innkjøp. Du er selvstendig, strukturert og løsningsorientert. I møte med samarbeidspartnere og ansatte skaper du positiv energi og pågangsmot.

Vi tilbyr

Spennende og utfordrende arbeidsoppgaver i en solid bedrift med et godt arbeidsmiljø og en levende bedriftskultur. Du får stort ansvar og tillit med gode utviklingsmuligheter i et offensivt nordnorsk konsern med ambisjoner. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger og fleksibel arbeidstid.

Kontaktinformasjon

Dag Strømholt

Daglig leder

91660790

Ståle Sæther

HR-sjef

95473511

Søk stilling

Vis flere stillinger: