Anleggsleder

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss!

Firma Hercules Fundamentering
FylkeViken, Trøndelag
StedTrondheim eller Enebakk
Søknadsfrist31.01.2020

Hercules er en enhet i NCC Industry AS og er en av Nordens ledende aktører innen fundamenteringsarbeid. Hercules har sin kjernevirksomhet innen spunt- og pelearbeider i infrastrukturprosjekter, samt industri og bolig.

Vil du være med å legge grunnlaget for fremtidens samfunn?

I Hercules rigger vi oss for nye spennende prosjekter og søker etter:

ANLEGGSLEDERE TIL TRONDHEIM OG ENEBAKK

Hercules befinner seg i en spennende utviklingsfase og vinner stadig nye prosjekter. Vi har større prosjekter innenfor infrastruktur til bolig og næringsprosjekter.

På grunn av økt oppdragsmengde så har vi behov for to anleggsledere med plassering i Trondheim og i Enebakk.

Som anleggsleder vil du bidra i planlegging og utarbeidelse av prosjekter, samt planlegge den daglige driften av ressurser, materiell og underentreprenører. Du vil jobbe aktivt med å forbygge og ivareta HMS-krav. Vi ønsker oss en dyktig pådriver til den daglige gjennomføringen i henhold til plan og fremdrift av prosjektet.

For å lykkes som anleggsleder er det avgjørende at du har:

  • ingeniør, gjerne nyutdannet ingeniør eller annen teknisk utdannelse
  • relevant erfaring fra bransjen
  • erfaring og kunnskap knyttet til kontraktsforståelse og oppfølging av kontrakter
  • kunnskap om kalkulasjon og anbudsregning
  • gode skriftlige og muntlige egenskaper

I Hercules jobber vi i tverrfaglige team, så det er fordel at du trives i både større og mindre team, og at du vil være en viktig teamspiller for at vi sammen skal levere gode resultater i tiden fremover. Vi er engasjerte i jobben vi gjør, og det er en stor fordel at du har høy grav av yrkesstolthets. Noen reiseaktiviteter må påregnes.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt arbeidsmiljø. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar.

Har du spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med oss - se kontaktdetaljer. Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt søknadssystem.

Søknadsfrist: 15. februar 2020

Søk her

Kontaktpersoner:

Håvard Johansen

Områdesjef Midt

+47 913 62 963

Mats Olsson

Sector Manager

+46 70 376 73 76

Vis flere stillinger: