Anleggsleder

Fremo Bemanning og Utvelgelse ble etablert i 2005 og våre forretningsområder er rekruttering, bemanning og team-/lederutvikling. Vi gjennomfører årlig ca. 130 rekrutteringsprosesser til faste stillinger i privat og offentlig sektor og vi er et stort vikarbyrå, med arbeidsgiveransvar for ca. 900 vikarer hvert år. For å sikre at vi til enhver tid har tilgang til de beste ressursene i markedet, arbeider vi systematisk med å kartlegge markedet og har et stort nettverk.

Selskapet har hatt en sunn vekst siden oppstarten og er sterk økonomisk og finansielt. Omsetningen var i 2018 kr 71 mill. Vi har gode rutiner for KS/HMS-arbeidet og følger alltid lover, regler og etiske retningslinjer i vårt arbeid. Vi er medlem av NHO Service og har nå gjennomført en sertifiseringsprosess for å bli Revidert Arbeidsgiver gjennom NHO. Vi ble sertifisert som Miljøfyrtårn første gang i 2010. Vi er 12 ansatte og har kontorer på Lade i Trondheim og på Orkanger.

Våre verdier folkelig, fremoverlent og erfaren er leveregler for oss i hverdagen og vi lever etter vår visjon skaper vinnerfølelse.

Firma Fremo Bemanning
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfristsnarest

For kunde søker vi anleggsleder!

Vi ser etter deg med relevant erfaring fra bygg og/eller anlegg. Du må ha et relevant mesterbrev eller teknisk fagskole, ev. ingeniør.

Arbeidsoppgaver vil blant annet være å lede prosjektene, økonomi, fremdrift, HMS, bemanning og kalkulering. Kontor i Trondheim, med en del reising til, og jobbing i Bodø.

Om du ønsker deg inn i en bedrift med betydelig ordrereserve, herlig arbeidsmiljø og gode betingelser så hører vi fra deg.

Kontakt Kjell-Inge Fremo på 900 22 300 eller kjell@fremobemanning.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: