Anleggsleder

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 36 milliarder kroner, og halvparten av de 8 600 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»


Stillingen inngår i Veidekke Industri AS, som er Norges største asfaltentreprenør og Norges nest største produsent av pukk og grus. I tillegg har selskapet betydelig aktivitet innen drift og vedlikehold av det offentlige veinettet i hele landet. Veidekke Industri AS har ca. 1 100 ansatte og omsetter for NOK 4,9 milliarder (2018).

Firma Veidekke Industri
FylkeRogaland
StedKlepp Stasjon
Søknadsfrist23.05.2019

Vi søker dyktig Anleggsleder til spennende asfaltprosjekter i Veidekke Industri. Stillingen vil være knyttet til vår asfaltvirksomhet i Rogaland, og være tilknyttet vårt kontor i Sandnes.

Stillingen er i stor grad administrativ, der hovedoppgaver er planlegging, kalkulasjon og prising, kontakt med kunder og tilrettelegging for optimal flyt i arbeidet med asfaltutlegging.

Arbeidsoppgaver

Du har ansvaret for den daglige driften på anlegget. Du må være god på planlegging, gjennomføring og ha økonomisk forståelse. I tillegg skal du følge opp det daglige HMS-arbeidet og utøve ledelse i henhold til Veidekkes Lederadferd og verdier.

Kvalifikasjoner

Du har ingeniørskole/teknisk fagskole. For å håndtere våre kalkyle-, planleggings- og oppfølgingsverktøy må du ha gode IT-kunnskaper. Vi ser på det som en fordel at du har erfaring fra enten asfalt/entreprenørbransjen eller tilsvarende, og du har erfaring i å lede andre mennesker.

Vi ønsker at du kjenner til krav og regelverk i bransjen og vet noe om og kan håndtere kontrakter slik at du kan etterleve plikter, ivareta våre rettigheter og kan følge opp krav fra byggherre.

Førerkort min B og egen bil.

Du forstår og gjør deg forstått på norsk, både skriftlig og muntlig.

Profil

Profesjonell – Redelig – Entusiastisk – Grensesprengende er Veidekkes verdier som du må kunne identifisere deg med.

Personlige egenskaper:

  • Være serviceinnstilt hvor du prioriterer kundetilfredshet høyt.
  • Ha gode planleggingsevner der du kan utvikle realistiske planer med både korte og lange tidshorisonter. Du evner å forutse utfordringer og har alltid en plan B.
  • Være en problemløser som kan forutse problemer og kan utvikle effektive, fornuftige og praktiske løsninger.
  • Ha et kundeorientert fokus hvor du kan bygge relasjoner og kunne sette deg inn i kundens behov.
  • Være en lagspiller som foretrekker samarbeid hvor du deler kompetanse og informasjon for å oppnå et godt resultat

Spørsmål om stillingen

Jonny Berge

Telefon 905 14 922

Even Solheim

Telefon 976 89 792

Søk stilling

Vis flere stillinger: