Anleggsleder

Vår oppdragsgiver er Entreprenørteknikk AS i Larvik. Selskapet er totalentreprenør på utførelse av komunaltekniske prosjekter innen infrastruktur, bygg og anlegg på Østlandsområdet. Selskapet har i dag 35 ansatte, og omsetningen var i 2015 på drøye 42 mill.
På grunn av flere prosjekter, søker man nå en anleggsleder. Enten deg som allerede har erfaring fra bransjen, eller en nyutdannet kandidat med ambisjoner om en selvstendig stilling.

FirmaJobzone for Entreprenørteknikk
FylkeVestfold
StedLarvik
Søknadsfrist04.01.2017

Har du erfaring fra innfrastruktur og kommunaltekniske oppgaver? Har tiden kommet for "opprykk" til en selvstendig stilling innen VVA området? Eller kanskje du er nyutdannet og søker etter et godt sted å praktisere det du har lært? Jeg vet at vår oppdragsgiver kan tilføre mye, og jeg ser frem til å høre fra deg!

Arbeidsoppgaver

Anleggslederen rapporterer til daglig leder, og har ansvaret for sine egne prosjekter. Dette innebærer ansvar for fremdrift, ressursbruk og resultat. Anleggslederen har også personalansvar. I samarbeid med daglig leder får du også kundekontakt.

Kvalifikasjoner og egenskaper

Primært søker vi kandidater med relevant ingeniørutdanning, eller kandidater med teknisk fagskole samt erfaring fra sammenlignbar stilling. Alternativet er kandidater som nettopp har avsluttet sin utdanning - eller er ferdige til sommeren.

På egenskapssiden er/har du:

  • Flink til å lede og få med deg andre
  • Dyktig til å kommunisere på en enkel og letfatlig måte
  • Kremmersjel
  • Resultatbevisst.

Vi tilbyr

Ryddige arbeidsforhold for en seriøs arbeidsgiver!

Søk her

Kontaktperson

Øyvind Løkken
33 12 19 10 / 99047177
oyvind.lokken@jobzone.no

Vis flere stillinger: