Anleggsleder

Experis er Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap med 500 konsulenter. Vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter og rekruttering innen fagområdene Engineering, Finance og IT. Experis Executive rekrutterer toppledere og nøkkelpersoner innen privat og offentlig sektor. Blant våre kunder finner du over 90 % av Norges største børsnoterte selskaper. Experis er en del av ManpowerGroup og er kåret til et av verdens mest etiske selskaper.

Som konsulent i Experis får du tilgang til et bredt spekter av utfordrende stillinger og prosjektoppdrag. Sammen med oss bygger du din karriere. Vi bidrar til at du når dine mål på kort og lang sikt gjennom vårt nasjonale og globale nettverk. Besøk oss på experis.no.

Firma Experis
FylkeOslo
Søknadsfrist08.12.2016

Til vår kunde som er en regionsledene entreprenør innen bygg og anleggsbransjen i Oslo og Akershus søker vi anleggsleder.

Som anleggsleder hos oss vår kunde får du mange muligheter til å arbeide med store prosjekter. De er ansett for å være svært gode på betong og har mange dyktige formenn og håndverkere som trives med arbeide på store prosjekter. De trenger derfor flere engasjerte anleggsledere innen tømmer og betongfaget, i tillegg til anleggsledere generelt.

Deres team kjennetegnes av høy yrkesstolthet, effektivitet, god fagkunnskap samt at samholdet og samarbeidet er meget bra. Du må like å lede produksjonen på tildelte byggeprosjekter.

Du vil samarbeide tett med formenn og prosjektleder. Du får ansvar for at arbeidet blir utført i henhold til beskrivelser, godkjente tegninger og fremdrift. Du vil planlegge og ha kontroll med bestillinger og leveranser av materiell og utstyr. Du følger opp avtaler, fremdrift og kvalitet med UE og leverandører. Sammen med prosjektleder vil du delta i kontroll og vurdering av prosjektets budsjett og kalkyler. Vi legger naturligvis stor vekt på sikkerhet og HMS-arbeidet.

Høres dette spennende ut så ser vi veldig frem til din søknad.
Klikk her for å komme til vår hjemmeside hvor du kan registrere din CV og søke stillingen.

Kontaktinformasjon

Kristian Aarsnes Abrahamsen
Telefon 91367999
Kristian.Aarsnes.Abrahamsen@no.experis.com

Hans-Peter Johansson
Telefon 40292652
Hans-Peter.Johansson@no.experis.com

Vis flere stillinger: