Jack Fischer Eriksen (t.v.), seksjonsleder for Sikkerhetsrådgivning i Advansia, Morgan Grindheim, leder for One World i Norge og Christopher Klepsland, administrerende direktør i AFRY Norge.

AFRY kjøper sikkerhetsselskapet One World

Advansia tror morselskapet AFRYs oppkjøp av One World vil styrke selskapet innen sikkerhetsrådgivning.

One World tilbyr i hovedsak konsulenttjenester til utvikling og implementering av heldekkende systemer for sikkerhets- og beredskapsstyring.

- Tjenester innen sikkerhetsrådgivning er et av våre prioriterte satsingsområder for å bistå kundene våre med rådgivning for å sikre verdier mot uønskede handlinger og hendelser, sier Christopher Klepsland, administrerende direktør for AFRY i Norge.

- Med kjøpet av One World kan vi tilby eksisterende og potensielle kunder en totalpakke innen sikkerhetsrådgivning. Tjenestene omfatter risikovurderinger og analyser, sikkerhetsrådgivning og planlegging, samt beredskap, hendelseshåndtering, kommunikasjon og trening, legger han til.

Advansia ser store muligheter for synergier innenfor byggherrerådgivning, prosjekt- og byggeledelse innen eiendom, bygg og anlegg.

One World ser også frem til det nye samarbeidet.

- Vi er glade for å bli en del av Advansia. Markedet for våre tjenester vokser og sammenslåingen med Advansia styrker vår posisjon både innenfor offentlig sektor og privat næringsliv, sier Morgan Grindheim, daglig leder og partner i One World.