Sturla Holm Lægreid er AF Gruppens utøverambassadør. Her med konsernsjef i AF Gruppen, Amund Tøftum. Foto: AF Gruppen/NSSF

AF Gruppen styrker skiskytter-samarbeidet

Etter 14 års samarbeid, forlenger AF Gruppen og Norges Skiskytterforbund samarbeidet med to nye år.

– Sammen med norsk skiskyting skal vi den neste perioden jobbe for å realisere drømmer og tørre å tenke stort. Rekruttering er et veldig viktig område for AF Gruppen, og skiskytterne kan bidra med kompetanse og inspirasjon slik at vi kan tiltrekke oss de beste folka, sier Amund Tøftum, konsernsjef i AF Gruppen i en pressemelding.

Samarbeidet ble først inngått tilbake i 2007, og AF Gruppen er dermed den mest erfarne samarbeidspartneren blant skiskytter-gruppen. Det nesten 14 år gamle samarbeidet forlenges nå med to nye år.

AF Gruppens utøverambassadører i perioden er Ingrid Landmark Tandrevold og Norges nye skiskytter-stjerne på herresiden, Sturla Holm Lægreid.

– Jeg brenner for at unge følger sine drømmer og at de tør å tenke litt utenfor boksen. Selv er jeg glad i realfag, men har også en stor lidenskap innen idrett og musikk. Jeg vil vise ungdom at man ikke trenger å rendyrke ett område, men at drømmer kan være en kombinasjon av mange ting, sier Holm Lægreid i meldingen.

AF Gruppen vil ha profilering på alle landslag for både kvinner og menn, og i tillegg kjører utøverne trygt og sikkert til og fra renn i to knallgule Mercedes Benz Vito-biler.