Administrerende direktør

I Block Watne er vi 560 ansatte som årlig bygger rundt 1000 boliger og omsetter for 2,4 milliarder kroner. Det betyr at vi faktisk er med å påvirke hvor og hvordan vi bor her i landet. 90 % av prosjektene er egenutviklede – det er vi som kjøper tomt og prosjekterer, vi som holder kontakt med myndighetene, tegner boligene, bygger dem fra grunnen av og selger dem. God ledelse blir derfor ekstra viktig – og ekstra utfordrende. OBOS-konsernet er en av Nordens største boligutviklere og det gir oss trygghet for fremtiden.

Firma Visindi for Block Watne
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Block Watne søker ny administrerende direktør til å videreutvikle organisasjonen og kontinuerlig drive frem effektivisering og forbedring.

Hovedoppgavene blir å profilere virksomheten, videreutvikle Block Watnes gode omdømme samt tiltrekke seg dyktige medarbeidere. Et viktig mål blir forbedringsarbeid for å sikre økt kundetilfredshet.

Vi søker en drivende leder med solid ledererfaring og erfaring fra eiendomsutvikling og entreprenørvirksomhet. Lederstilen din er relasjonsorientert, analytisk, og inspirerende.

Vi kan tilby en spennende stilling med konkurransedyktige betingelser. Stillingen rapporterer til konserndirektør for boligutvikling i OBOS.

Eventuelle spørsmål om stillingen kan rettes til Visindi AS ved Siri Skauge, tlf. 900 91 224 eller Jenny Homme, tlf. 916 56 102. Din henvendelse behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver. Søknad med CV sendes snarest.

Søk stillingen her

Vis flere stillinger: