Administrativ koordinator / prosjektleder

AF Gruppen ASA er et børsnotert entreprenør- og industrikonsern med en omsetning på 13,7 mrd. og 4200 ansatte. AF driver prosjektindustri i hele landet innenfor eiendom, bygg, anlegg, offshore, miljø og energi. Helt siden selskapet ble etablert har AF vært uavhengig og stolt på egen kraft og kompetanse til å løse komplekse utfordringer. Entreprenørånden i AF har vært preget av en evne og vilje til å tenke litt Annerledes og å finne bedre og mer Fremtidsrettede måter å skape verdier på. AF - "Addressing Future".

FirmaAF Gruppen Konsern
FylkeOslo
Søknadsfrist10.01.2019

Trigges du av å lede prosjekter i en hektisk hverdag?

I AF Gruppen tror vi på at trivsel og prestasjoner henger sammen. Vi er stolte av å kunne vise til målinger hvor de ansatte sier de trives svært godt. Vi har en kultur med nysgjerrighet for kontinuerlig forbedring og hvordan nye muligheter kan realiseres for å skape lønnsom vekst. Vi tilrettelegger for at dyktige ansatte skal få utvikle seg selv og innen nye fag- og ansvarsområder. AF Gruppen er i en positiv utvikling og har store ambisjoner for fremtiden. Med på denne reisen trenger vi en administrativ koordinator som skal jobbe tett på konsernledelsen.

Hva vil være din rolle?

Hverdagen som administrativ koordinator vil være variert. Du vil være en sentral bidragsyter til konsernsjef og øvrig konsernledelse, samtidig som du vil jobbe tett med mange dyktige og engasjerte kolleger. I tillegg vil du delta i konserninitiativer og lede eller delta i utviklingsprosjekter. For den rette person vil det være store muligheter for større ansvar.

Sentrale arbeidsoppgaver:

 • Koordinere små og store arbeidsoppgaver i forbindelse med konsernledelsens virke
 • Delta i konserninitiativ og utviklingsprosjekt
 • Være prosjektleder og koordinere små og store konsern events
 • Bistå i å utarbeide foredrag og presentasjoner for konsernledelsen
 • Forberede sakspapirer før konsernledermøter og styremøter
 • Være oppdatert på sosiale medier og andre relevante kanaler og bidra til at konsernledelsen deltar i de kanaler det er hensiktsmessig
 • Generell bistand i konsernledelsens gjøremål

Hvem leter vi etter?

Vi ser etter deg som er strukturert, serviceinnstilt og har erfaring fra å levere små og store oppdrag. Du møter kollegaer og kunder med en positiv og løsningsorientert holdning, også i perioder med stort press. Stillingen er nyopprettet og rollen krever at du må sjonglere mellom flere arbeidsoppgaver parallelt. Det er derfor avgjørende at du er initiativrik og har gode organisasjons- og tidsstyringsevner. Du har en sterk formidlingsevne og er opptatt av å formulere tydelige budskap i presentasjoner. Vi forventer at du har en profesjonell tilnærming og tar ansvar for at det du leverer har høy kvalitet.

Kvalifikasjoner

 • Høyere utdanning, fordelaktig med mastergrad
 • Rundt 3-5 års arbeidserfaring etter studier, gjerne fra et hektisk og dynamisk miljø som konsulentbransjen
 • Gode dataferdigheter
 • God erfaring fra å utarbeide profesjonelle PowerPoint-presentasjoner

Hva kan vi tilby deg?

Stillingen vil by på betydelige muligheter for kompetanseutvikling gjennom faglige utfordringer i et engasjerende miljø med stor påvirkningskraft. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram.

Spørsmål om stillingen

Line Strande

HR Rådgiver

Telefon 922 23 816

Bård Frydenlund

Konserndirektør Sverige, HR og Kommunikasjon

Telefon 918 68 621

Søk stilling

Vis flere stillinger: