Heisansvarlig AddSecure Norge, Dag Thoresen (innfelt) og Lars Gustafsson, Technical Manager R&D, SafeLine Group.

AddSecure og Safeline slår seg sammen

De to tidligere rivalene innen heissikkerhet AddSecure og Safeline har inngått en samarbeidsavtale for å kombinere heisalarmer og teknologi for alarmoverføring.

Det skriver de to sikkerhetsselskapene i en pressemelding mandag.

– Safeline har lang erfaring og meget anerkjente heisalarmer. AddSecure har lang erfaring og kompetanse på overvåket alarmoverføring i mobilnettet. Når to så sterke aktører slår kreftene sammen, betyr det at vi nå kan tilby landets, og kanskje verdens, beste løsning for heissikkerhet. Vi vil fortsette å tilby våre eksisterende produkter og abonnementer hver for oss, men for kunder som ønsker kombinasjonen håper vi å kunne lansere en løsning om ikke for lang tid, sier Heisansvarlig i AddSecure Norge, Dag Thoresen, i pressemeldingen.

For kort tid siden ble Multicom Security, Safetel, Safetel og Securinet samlet under selskapsnavnet AddSecure.

– Fusjonen betyr økte muligheter for investeringer i produkt- og markedsutvikling, og det ble tidlig identifisert klare synergier i form av produkter som utfyller hverandre og overlappende kundeporteføljer. At vi nå har inngått en viktig samarbeidsavtale med en tidligere rival er en viktig milepæl, og ikke minst viktig for videre profesjonalisering av bransjen. Samarbeidet posisjonerer begge selskapene for å ta større markedsandeler i Skandinavia og for å sikre ekspansjon til Nord-Europa. Viktigst av alt er at det blir enda tryggere å ta heis, avslutter Thoresen i meldingen.