Foto: Ådalen Truck
Foto: Ådalen Truck

Ådalen blir ny Ommelift-forhandler i Norge og Sverige

Ådalen Truck AS og A. Ådalen AB er blitt ny forhandler av Ommelift-agenturet.

–Denne strategiske avtalen vil styrke Ådalen Truck AS og A. Ådalen AB sin posisjon i markedet og utvide selskapets produktspekter ved å kunne tilby maskiner innen tilhenger- og beltelift segmentet. Med over 1.000 solgte maskiner i 2022 av merke Hangcha og LGMG er Ådalen klare for enda et segment på sin reise, heter det i en pressemelding.

– Å få denne muligheten til å styrke vår posisjon som liftleverandør er svært gledelig. Jeg har hatt gleden av å arbeide med Ommelift i mange år tidligere, og er godt kjent med fabrikken og bransjens begeistring for Omme som produkt, sier Jan Erik Parr, som er ansvarlig for salg av lift i Ådalen, i meldingen.

– Vi er veldig glade for å kunngjøre avtalen med Omme Lift. Det er et etablert og svært populært merke som vil tette hull, og samtidig styrke vårt produktsortiment vi kan tilby våre kunder, sier Ørjan Ådalen, administrerende direktør i Ådalen Truck AS og A. Ådalen AB.

– Vi er glade for å annonsere at Ådalen har blitt valgt som Omme Lift sin nye distributør i Norge og Sverige. Vi ser frem til et suksessfullt samarbeid sammen med Ørjan Ådalen og hans sterke og profesjonelle Ådalen Team. På den måten kan vi fortsette å behandle forespørslene og behovene til våre lojale Omme Lift kunder og videre styrke Ommes merkevare i Norge og Sverige» sier Jesper Boysen, global sales & marketing manager i Ommelift.

Avtalen trådte i kraft 21. juni.