Bent Aasenhuus og Liz-Heidi Leonhardsen. Foto: Hav Eiendom
Bent Aasenhuus og Liz-Heidi Leonhardsen. Foto: Hav Eiendom

Aasenhuus går til Hav Eiendom

Hav Eiendom ansetter Bernt Aasenhuus som ny prosjektsjef. Nå skal han bidra til å sette fart på utviklingen av både Fiskebrygga og A5.

– Han har i løpet av sin karriere, opparbeidet seg omfattende erfaring med byggeprosjekter i Oslos havneområder, og merittlisten er lang. Siden 2005 har han blant annet vært prosjekteringsleder for store deler av bebyggelsen i Barcode og Bispevika. Som fagperson har Aasenhuus fulgt hele utviklingen av området, heter det i en pressemelding.

– Jeg søkte meg til Hav Eiendom på grunn av alle de attraktive tomtene deres. De er det aller viktigste for meg, og det er utrolig mange fine prosjekter som er under planlegging, sier Bernt Aasenhuus i meldingen.

Aasenhuus kommer til Hav Eiendom i stillingen som prosjektsjef i Vedal.

Noe av det første Aasenhuus skal jobbe med når han tiltrer stillingen i mars 2022, er den planlagte utbyggingen av Fiskebrygga, som er et nytt kontor- og næringsbygg mellom Oslo Børs og Havnelageret. I tillegg til Fiskebrygga, skal Aasenhuus bidra i utviklingen av A5-tomten.

– Målet med disse prosjektene er å gi Bjørvikas vestside tilbake til byen. Fiskebrygga og A5 blir en stor jobb, så derfor henter vi inn de aller beste ressursene til å jobbe med oss, sier utviklingsdirektør i Hav Eiendom, Liz-Heidi Leonhardsen, i meldingen.

Både hun og Aasenhuus gleder seg over nyansettelsen.

– Det var en gledens dag da Bernt takket ja til stillingen, og dette er en nyhet jeg har gledet meg til å fortelle om, sier Leonhardsen.