Christoffer Rønne. Foto: A Bygg
Christoffer Rønne. Foto: A Bygg

A Bygg satser på unge ingeniører

A Bygg Entreprenør ønsker å tilby unge og nyutdannede en vei inn i entreprenørfaget.

Som et ledd i selskapets satsing på unge etablerte A Bygg i fjor en ny rolle for kandidater med fullført utdannelse og noen års erfaring.

– Gjennom rollen som prosjektingeniør får kandidatene muligheten til å utvikle seg, samle erfaring og bygge kunnskap, før de etter hvert ledes over i andre roller med større ansvar, heter det i en melding fra selskapet.

Christoffer Rønne er den femte som tas inn under denne ordningen.

– Med rollen som prosjektingeniør ønsker vi å tilby en vei inn i entreprenørfaget for unge mennesker som vil et sted. A Bygg får tilgang på yngre talenter med sterk motivasjon, høye ambisjoner og stort pågangsmot. Mens kandidatene får muligheten til å lære mye på kort tid gjennom praktisk erfaring fra selvstendige arbeidsoppgaver. Satsingen har vært en stor suksess, fem kandidater har fått tilbudet så langt, forteller administrerende direktør Morten Raugstad i A Bygg.

Rønne sier i meldingen at han gleder seg til å tre inn i rollen som prosjektingeniør.

– Jeg gleder meg til å være involvert i prosjektene fra start til slutt. Denne rollen er skreddersydd for unge som ønsker ansvar og erfaring. Som prosjektingeniør får jeg muligheten til å bli kjent med mange ulike sider av entreprenørfaget, og tilegne meg mye erfaring på kort tid, sier han.

Christoffer Rønne tiltrådte 1. juni.