Dinh Doan Nguyen-Lie. Foto: A Bygg Entreprenør
Dinh Doan Nguyen-Lie. Foto: A Bygg Entreprenør

A Bygg har ansatt ny prosjektingeniør

A Bygg Entreprenør har ansatt Dinh Doan Nguyen-Lie som ny prosjektingeniør.

– 27-årige Nguyen-Lie kommer fra stillingen som tilbudsleder i HENT og er den siste i rekken av unge mennesker som de siste årene har blitt tatt under A Bygg sine vinger. Selskapets satsing på unge har vært en suksess, sier administrerende direktør Morten Raugstad, i en pressemelding.

– A Bygg etablerte i 2021 en ny rolle for kandidater med fullført utdannelse og noen års erfaring. Gjennom rollen som prosjektingeniør får kandidatene muligheten til å utvikle seg, samle erfaring og bygge kunnskap, før de etter hvert ledes over i andre roller med større ansvar. Denne strategien har gitt oss tilgang på dyktige og ambisiøse kandidater med solid teoretisk ballast, men med ønske om praktisk erfaring, legger Raugstad til.

– Denne rollen er som skapt for unge som ønsker ansvar og erfaring. Som prosjektingeniør blir man kastet ut i det fra første dag, man blir en del av et svært kompetent team med høye forventninger, man får ansvar og må levere. Læringskurven er nokså bratt for å si det sånn, sier Nguyen-Lie.

Nguyen-Lie tiltrådte stillingen 17. oktober.