7 nye byggevarehus til XL-Bygg

XL-Bygg styrker sin posisjon ytterligere i Sør-Norge gjennom at 7 nye byggevarehus går inn i kjeden.

- Siste kommuniserte medlem hos oss var XL-BYGG Austevoll som åpnet i oktober, men nå har vi et lite rush på begge sider av årsskiftet, forteller en begeistret Morten Marker, kjededirektør i XL-BYGG.

XL-BYGG har de to siste årene hatt et jevnt tilsig av nye butikker. Stadig flere eiere og drivere ønsker å fokusere på kjerneområdene for byggevarehandelen, trelast og tyngre byggevarer. Det er også her vi utvikler oss videre, til beste for våre medlemmer forteller Morten Marker. Her er en oversikt over våre nye medlemmer:

XL-BYGG Røyrvik Bygg og Betong.
Familieeiet bedrift med fokus på trelast, byggevarer og betong, beliggende i Vik i Sogn. Nyåpnet i XL-BYGG profil 6. desember, tidligere med i Byggeriet.

XL-BYGG Vegårshei
Nyetablert proffbutikk og eneste byggevarebutikk i Vegårshei kommune i Aust-Agder. Åpnet 3. desember. Anlegget ligger på Ljøstadsaga industriområde.

Toten Tre
Nytt medlem i XL-BYGG fra 1. januar 2013. Dekker i hovedsak kommunene Østre- og Vestre Toten, men har også mange lojale kunder i Gjøvik. Bedriften har et moderne anlegg og er lokalisert på Kolbu.

Ringebu Sag
Nytt medlem i XL-BYGG fra tidlig i 2013. Holder til i moderne lokaler i Ringebu sentrum som er handelssentrum for Midt-Gudbrandsdal med kommunene Nord-Fron, Sør-Fron og Ringebu. Bedriften Kommer fra Maxbo.

Hafjell
Øyer Byggevare blir nytt medlem i XL-BYGG fra månedsskiftet januar/februar 2013, og blir profilert som XL-BYGG Hafjell. Bedriften holder til i moderne lokaler ved E6 og dekker Øyer kommune med et stort hytteområde og har nærhet til Lillehammer. Kommer fra Maxbo.

Koppang
Koppangbygg går fra Maxbo til XL-BYGG i månedsskiftet januar/februar 2013. Byggevarehuset ligger på Sundfloen Industriområde på Koppang og dekker kommunene Stor-Elvdal, Rendalen og Åmot.

Trelastkompaniet Høyanger
Nytt medlem i XL-BYGG fra februar 2013. Kommer fra Bygger'n. Dette blir det sjette byggevarehuset i XL-BYGG i Sogn og Fjordane. Bedriften har foruten trelast og byggevarer et ekstra bredt utvalg av jernvarer.